μητσοτάκης-στον-έβρο-αύριο-για-την-υπο-1123661
ΠΟΛΙΤΙΚΗ | 30.03.2023 | 18:30

Μητσοτάκης: Στον Έβρο αύριο για την υπογραφή της σύμβασης επέκτασης του φράχτη

Επίσκεψη στον Έβρο θα πραγματοποιήσει αύριο, Παρασκευή (31.03.2023) ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Πιο συγκεκριμένα ο κ. Μητσοτάκης το πρωί θα επισκεφθεί την Ορεστιάδα, το Διδυμότειχο και το Σουφλί.

Το απόγευμα της Παρασκευής, 31 Μαρτίου στον Έβρο, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραστεί και θα μιλήσει στην εκδήλωση για την υπογραφή της σύμβασης κατασκευής – επέκτασης του φράχτη και συνοδών έργων, κατά μήκος της ελληνοτουρκικής μεθορίου.

Στην τελετή υπογραφής της σύμβασης με την ανάδοχο εταιρία, του έργου κατασκευής τμήματος του φράχτη μήκους 35 χιλιομέτρων μεταξύ των περιοχών Κορνοφωλιάς – Σουφλίου και Ψαθάδων – Διδυμοτείχου θα παραστεί και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα βρίσκεται στις 10 το πρωί στην κεντρική πλατεία Ορεστιάδας όπου θα συνομιλήσει με τους πολίτες, ενώ ανάλογες συναντήσεις θα πραγματοποιήσει στις 11 π.μ. στο Διδυμότειχο όπου θα επισκεφθεί και το νοσοκομείο, ενώ στις 12 το μεσημέρι θα συνομιλήσει με πολίτες στο κέντρο του Σουφλίου.

Το απόγευμα στις 5 ο πρωθυπουργός θα παραβρεθεί στην περιοχή Πόρος – Φερών όπου θα επιθεωρήσει το υφιστάμενο έργο του φράχτη και λίγο αργότερα στην τελετή υπογραφής της σχετικής σύμβασης με την ανάδοχο εταιρεία, για την κατασκευή ενός ακόμη τμήματος του φράχτη μήκους 35 χιλιομέτρων.