Μητσοτάκης -συμβασιούχοι: Θα σταματήσω την τακτική της σημερινής κυβέρνησης

Τέλος στην πρακτική της σημερινής κυβέρνησης να υπόσχεται «δουλειά σε ανθρώπους που έχουν προσληφθεί για ορισμένο χρόνο», δεσμεύθηκε να βάλει ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης. Συγκεκριμένα, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα για το αν «θα κατακρεουργήσει το Δημόσιο», ο πρόεδρος της ΝΔ τόνισε χαρακτηριστικά: «Δεν έχω πρόθεση να κατακρεουργήσω κανένα Δημόσιο. Έχω ξεκαθαρίσει ότι δε πρόκειται να κάνω απολύσεις στο Δημόσιο. Από την άλλη δε θα υπόσχομαι με μαγικό τρόπο μονιμοποιήσεις και προσλήψεις. Δεν πρόκειται να ακουλουθήσω την τακτική της συνεχούς ανανέωσης των συμβάσεων. Να υπόσχομαι δουλειά σε ανθρώπους που έχουν προσληφθεί για ορισμένο χρόνο».

Παράλληλα, επαναλαμβάνοντας τα όσα είπε τόσο απαντώντας σε προηγούμενο ερώτημα όσο και χθες στην ομιλία του στους παραγωγικούς φορείς παραδέχθηκε ότι « θέλει να περάσει περισσότερες λειτουργίες του Δημοσίου στον ιδιωτικό τομέα. Το είπα και χθες. Να μειώσω το κόστος λειτουργίας του Δημοσίου. Θέλω ένα κράτος που θα κάνει λιγότερα και καλύτερα και μικρότερο κόστος. Η εμπειρία μας με τις ΣΔΙΤ είναι εξαιρετικά θετική.», κατέληξε ο κ. Μητσοτάκης.

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΔΗΜΟΣΙΟ, ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!