Μητσοτάκης σε Μοσκοβισί: Δεν υπάρχει καμία «καθαρή έξοδος» τον Αύγουστο

Αυστηρές συστάσεις στον Πιέρ Μοσκοβισί να είναι προσεχτικός στις δημόσιες τοποθετήσεις του και να σέβεται τις θυσίες του ελληνικού λαού απήυθυνε σήμερα ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης επισημαίνοντας στον Ευρωπαίο επίτροπο ότι τον προσεχή Αύγουστο δεν υπάρχει καμία «καθαρή έξοδος».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΝΔ για το τετ α τετ Μητσοτάκη-Μοσκοβισί, που πραγματοποιήθηκε στη Βουλή, ο πορόεδρος της ΝΔ διαμήνυσε στον κοινοτικό αξιωματούχο πως η χώρα μας θα έχει να αντιμετωπίσει ένα 4ο κεκαλυμμένο μνημόνιο, το οποίο φέρει τις υπογραφές Τσίπρα-Καμμένου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ αναφέρει:

«Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Μητσοτάκης τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι τον Αύγουστο δεν υπάρχει καμία καθαρή έξοδος, καθώς σε καμία άλλη χώρα που αντιμετώπισε μνημονιακά προγράμματα, δεν υπήρχαν μελλοντικές δεσμεύσεις, επιπλέον μέτρα και ενισχυμένη εποπτεία. «Αυτό που στην πραγματικότητα συμβαίνει», ανέφερε, «είναι ότι τον Αύγουστο ολοκληρώνεται το τρίτο αχρείαστο μνημόνιο, το οποίο επιβλήθηκε στην Ελλάδα ως συνέπεια του καταστροφικού πρώτου εξαμήνου της διακυβέρνησης Τσίπρα – Καμμένου το 2015» και ότι «η Ελλάδα έχει δυστυχώς να αντιμετωπίσει και ένα 4ο κεκαλυμμένο μνημόνιο».

Παράλληλα, εξέφρασε την έντονη ανησυχία του, καθώς η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αποτυγχάνει διαρκώς να επιτύχει ακόμη και τους αναπτυξιακούς στόχους που η ίδια θέτει, όπως και να προωθήσει τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις, ιδίως στη Δημόσια Διοίκηση.

Για τους λόγους αυτούς, ο κ. Μητσοτάκης συνέστησε στον κ. Μοσκοβισί να είναι πιο προσεκτικός στις δημόσιες τοποθετήσεις του, σεβόμενος τις θυσίες που έχουν υποστεί οι Έλληνες. Πόσο μάλλον τις εντελώς αχρείαστες που επιβλήθηκαν στους πολίτες τα τελευταία τρία χρόνια, αλλά και εκείνες που δυστυχώς έχει υπογράψει η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου για το προσεχές διάστημα».

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΜΟΣΚΟΒΙΣΙ, ΑΥΓΟΥΣΤΟ, ΚΑΘΑΡΗ ΕΞΟΔΟΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!