μητσοτάκης-κόμμα-του-ψέματος-υγειονο-884796
ΠΟΛΙΤΙΚΗ | 09.11.2021 | 13:08

Μητσοτάκης: Κόμμα του ψέματος, υγειονομικός- κοινωνικός σαμποτέρ ο ΣΥΡΙΖΑ

«Θέλω να καταγγείλω σε αυτό το βήμα τα χυδαία ψεύδη ύποπτων κύκλων για ασυνόδευτα προσφυγόπουλα. Θέλω να καταγγείλω την απίστευτη αθλιότητα του ΣΥΡΙΖΑ να διακινεί ψεύδη για ασυνόδευτα προσφυγόπουλα» τόνισε εμφανώς ενοχλημένος ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την τοποθέτηση του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ.

Ο κ. Μητσοτάκης επεσήμανε ότι τα ψεύδη της Κουμουνδούρου είναι συνειδητά και εξαπέλυσε γενική, σφοδρή, γενική επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ.

Συναντάμε και τη λαϊκιστική, μηδενιστική και σπασμωδική αντίδραση της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Πρόκειται για το κόμμα του ψέματος και εξελίσσεται σε υγειονομικό, κοινωνικό και εθνικό ενίοτε σαμποτέρ. Είναι ο συνασπισμός που καταψήφισε τη συμφωνία με τη Γαλλία, απέρριψε όλα τα μέτρα ανακούφισης των πολιτών που δοκιμάστηκαν από φυσικές καταστροφές. Ο Τσίπρας ζητούσε να ανοίξουν τα σχολεία όταν έκλειναν και να κλείσουν όταν άνοιγαν. Ο Τσίπρας τρικλοποδιές και παγίδες μόνο έβαζε και συνεχίζει να βάζει. Δήθεν η αιφνιδιαστική επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη. Δεν ρώτησε ο Τσίπρας στο Ιπποκράτειο πόσες ΜΕΘ είχε όταν παρέδωσε την εξουσία. 8, και σήμερα έχει 30. Δεν μας είπε όσα κρεβάτια ΜΕΘ είχε το Παπανικολάου το 2019. 20 παρέδωσε, 46 έχει σήμερα, είπε μεταξύ άλλων ο κ. Μητσοτάκης.

«Ο κ. Τσίπρας τολμώ να πω πως γίνεται πλανόδιος μεταπράτης του ανθρώπινου πόνου σε όλα τα επίπεδα», είπε ο Πρωθυπουργός.