Τρίτη
26
Σεπτέμβριος
Back

Μητσοτάκης από Περιστέρι: Μην πάτε για μπάνιο, ψηφίστε

Ομιλία στο Περιστέρι πραγματοποιεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ξεκινώντας την προεκλογική του εκστρατεία ενόψει της «μάχης» της κάλπης στις 25 Ιουνίου.

Στην πρώτη συγκέντρωση για τη νέα προεκλογική περίοδο, επέλεξε το Περιστέρι, στην Δυτική Αθήνα, τον τομέα όπου εκλεγόταν επί χρόνια βουλευτής.

«Πού πήγαν όλοι αυτοί που προέβλεπαν ντέρμπι στις εκλογές;» διερωτήθηκε. Τόνισε πως στις περιοδείες του έβλεπε ότι η κοινωνία αλλάζει, ότι απαιτείται καθαρός προγραμματικός λόγος και πως οι πολίτες επιβράβευσαν την πολιτική της κυβέρνησης ΝΔ. «Οι πολίτες γύρισαν την πλάτη στην τοξικότητα, την εμπάθεια, τον διχασμό. Ηττήθηκε η τοξικότητα και κέρδισε η ευπρέπεια και το κοστολογημένο πρόγραμμα».

Ο κ. Μητσοτάκης διερωτήθηκε επίσης «τι έχουν να μπουν όσοι προέβλεπαν ότι η ΝΔ θα είναι πίσω στη νεολαία; Ήμασταν πρώτοι και στη νεολαία μας, στις ηλικίες 17-30, γιατί μιλήσαμε για όσα τους απασχολούν. Δεν την βλέπουμε σαν καύσιμη ύλη».

Ενώ για το ποσοστό της ΝΔ στην Δυτική Αθήνα είπε χαρακτηριστικά: «Η ΝΔ  12 μονάδες μπροστά, ούτε στο στοίχημα δεν ξέρω αν το έπαιζαν αυτό».

Ο πρόεδρος της ΝΔ υπεραμύνθηκε της ανάγκης για κυβερνητική σταθερότητα με ισχυρή πλειοψηφία, «Κάποιοι με λένε “κύριε Πρωθυπουργέ”. Δεν είμαι πρωθυπουργός. Όσοι θέλετε να με δείτε ξανά πρωθυπουργό να πάτε στις κάλπες στις 25 Ιουνίου. Μην πάτε για μπάνιο, ψηφίστε. Αυτή η μεγάλη νίκη που πετύχαμε, δεν σημαίνει τίποτα. Οι κάλπες θα είναι ξανά άδειες» σημείωσε με έμφαση. «Σήμερα η χώρα θα είχε ισχυρή κυβέρνηση αν δεν είχαμε την απλή αναλογική» είπε επίσης ζητώντας από τους πολίτες να κάψουν την νάρκη της απλής αναλογικής στη δεύτερη κάλπη.

Υπενθύμισε δε πως η Τουρκία έχει σήμερα κυβέρνηση και πως η Ελλάδα θα έχει στις 25 Ιουνίου.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!