Μήνυση Καμμένου στην εφημερίδα «Φιλελεύθερος» -Ζητά τη σύλληψη πέντε δημοσιογράφων

  • Απο stergios
  • 22 Σεπτεμβρίου 2018 - 12:23
  • Comments Off

Μήνυση σε βάρος της εφημερίδας «Φιλελεύθερος» υπέβαλε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών το βράδυ της Παρασκευής ο υπουργός Εθνικής ‘Άμυνας Πάνος Καμμένος.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα liberal.gr , αστυνομικοί με πολιτικά εμφανίστηκαν στα γραφεία του liberal.gr και του Φιλελεύθερου αναζητώντας δημοσιογράφους και στελέχη της εφημερίδας έπειτα από τη μήνυση του υπέβαλε εναντίον τους ο Πάνος Καμμένος με αφορμή σχετικό δημοσίευμα.

Η σύλληψη αφορά τους: Εκδότη Θανάση Μαυρίδη, τον διευθυντή Παναγιώτη Λάμψια, τον διευθυντή Σύνταξης Βασίλη Γεώργα, την αρχισυντάκτη του πολιτικού ρεπορτάζ Κατερίνα Γαλανού και τον δημοσιογράφο Γαβριήλ Σερέτη.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, οι αστυνομικοί εμφανίστηκαν στα γραφεία με πολιτικά λέγοντας ότι αναζητούν δημοσιογράφους της εφημερίδας χωρίς όμως να επιδείξουν αστυνομική ταυτότητα και χωρίς αρχικά να ενημερώσουν ποιους αφορά το ένταλμα καθώς και από ποιον προέρχεται η μήνυση.

Ενημερώθηκαν ότι τα γραφεία του «Φιλελεύθερου» δεν λειτουργούν το Σαββάτο και αποχώρησαν. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, όλοι οι δημοσιογράφοι του «Φιλελεύθερου» που αναζητούνται βρίσκονται στις οικίες τους, οι οποίες είναι γνωστές στις αστυνομικές αρχές.

Πηγή: liberal.gr

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΜΗΝΥΣΗ, ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ, ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ, ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ, ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΕΩΡΓΑΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΑΜΨΙΑΣ, ΓΑΒΡΙΗΛ ΣΕΡΕΤΗΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΑΛΑΝΟΥ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!