ΜέΡΑ 25: Η κυβέρνηση αναλώνεται σε επικοινωνιακού τύπου διαχείριση της κρίσης

Για επικοινωνιακού τύπου διαχείριση της κρίσης κατηγορεί την κυβέρνηση ο εκπρόσωπος Τύπου του ΜέΡΑ 25 Μιχάλης Κριθαρίδης, σημειώνοντας πως δεν έχει κανένα σχέδιο για την μετάβαση στη δεύτερη φάση της αντιμετώπισης της πανδημίας.

Στη δήλωσή του ο κ. Κριθαρίδης τονίζει ότι περιμένει περισσότερη ουσία και αποτελεσματικότητα από την κυβέρνηση και λιγότερη επικοινωνία και προσθέτει ότι το κόμμα του απαιτεί να μάθουμε τον σχεδιασμό της κυβέρνησης.

Ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ 25 αναφέρει ότι το επίδομα των 800 ευρώ «το οποίο έχει κάνει σημαία της, πληροφορούμαστε συνεχώς πως αποκλείει μεγάλη μερίδα «δικαιούχων», ενώ ήδη και από την νομοθέτηση του ακόμα, απευθυνόταν σε περιορισμένο αριθμό δικαιούχων. Παράλληλα δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το επίδομα αφορά 1,5 μήνα και όχι 1, με αποτέλεσμα να καθίσταται πενιχρό και μικρότερο από τον νόμιμο κατώτατο μισθό».

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ, ΚΡΙΣΗΣ, ΜΕΡΑ 25


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!