Με προσφυγή στην Δικαιοσύνη η απάντηση Βερναρδάκη στο «Πρώτο Θέμα»

  • Απο stergios
  • 30 Ιουνίου 2019 - 11:01
  • Comments Off

Με προσφυγή στη Δικαιοσύνη απαντά ο Χριστόφορος Βερναρδάκης, σε σημερινό δημοσίευμα που τον εμφανίζει να έχει ιδιωτικές, οικονομικές, διαφορές με εργολάβο οικοδομών. Ο υπουργός Επικρατείας και υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Α’ Αθηνών χαρακτηρίζει συκοφαντικό το δημοσίευμα και κάνει λόγο για «δολοφονία χαρακτήρα» μία εβδομάδα πριν από την κάλπη.

Η δήλωση του Χρ. Βερναρδάκη έχει ως εξής:

«Το σημερινό φύλλο (Κυριακή 30/6) της εφημερίδας ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ δίνει ακόμα μια φορά ένα μάθημα δημοσιογραφίας. Ανασύρει από το φάκελο που προφανώς κρατά για τον καθένα μας μια ιδιωτική οικονομική διαφορά προ δεκαετίας με κάποιον μικρό εργολάβο οικοδομών στην Άνδρο, διαφορά που κατά το μεγαλύτερο μέρος της έχει προ πολλού καλυφθεί, το εμφανίζει ως φέσωμα, το συνδέει με το «φέσωμα» του Πρωθυπουργού από εμένα (ο καθένας καταλαβαίνει ό,τι θέλει) και έχει έτοιμο πρώτο θέμα για το φιλοθεάμον κοινό.

Μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι σκάνδαλο είναι η κατάχρηση δημοσίου χρήματος, οι συναλλαγές κάτω από το τραπέζι, τα μαύρα ταμεία των πολιτικών, κοκ. Η εφημερίδα αντιστρέφει το υπόδειγμα, και επειδή προφανώς δεν έχει τίποτα τέτοιο να καταλογίσει καταφεύγει σε ιδιωτικές διαφορές εκτός πολιτικού χρόνου.

Προφανώς, το πρόβλημα δεν είναι αυτό. Το πρόβλημα της εφημερίδας και των κέντρων που υπηρετεί είναι να φιλοτεχνήσει μία ακόμα συκοφαντική δολοφονία χαρακτήρα και μάλιστα μία εβδομάδα προ των εκλογών. Επειδή λοιπόν υπάρχουν άνθρωποι που δεν ζουν και δεν έζησαν τη ζωή τους δημοσία δαπάνη η εφημερίδα δεν θα αποφύγει τη δικαιοσύνη».

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΣΥΡΙΖΑ, ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ, ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΒΕΡΝΑΡΔΑΚΗΣ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, ΑΝΔΡΟΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!