Δευτέρα
5
Ιούνιος
Back
Μαξίμου: Στην Αυτοδιοίκηση το «μπαλάκι» για εμβολιασμούς, τήρηση μέτρων

Μαξίμου: Στην Αυτοδιοίκηση το «μπαλάκι» για εμβολιασμούς, τήρηση μέτρων

Στην Αυτοδιοίκηση ρίχνει και πάλι το «μπαλάκι» για την αντιμετώπιση της πανδημίας η κυβέρνηση μετά την πλήρη αποτυχία της σε όλα τα επίπεδα. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες κατά τη σημερινή τηλεδιάσκεψη με τη συμμετοχή του Υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη, της Αναπληρώτριας Υπουργού Μίνας Γκάγκα και των Υπουργών Επικρατείας Γιώργου Γεραπετρίτη και Άκη Σκέρτσου, των περιφερειαρχών και του προέδρου της ΚΕΔΕ, κλήθηκαν οι αιρετοί να πείσουν τους πολίτες να εμβολιαστούν!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ζητήθηκε από περιφερειάρχες και δημάρχους «να μπουν μπροστά», ενημερώνοντας οι ίδιοι τους αντιεμβολιαστές αλλά και να προχωρήσουν σε εξατομικευμένες εκστρατείες ενημέρωσης.

Παράλληλα ζητήθηκε από την Δημοτική Αστυνομία, που, σημειωτέον, σε πολλές περιοχές δεν υφίσταται καν, σε συνεργασία Εθνική Αρχή Διαφάνειας και η Ελληνική Αστυνομία, να εντατικοποιήσει τους ελέγχους για την τήρηση των μέτρων πρόληψης διασποράς του κορονοϊού, με την επιβολή των προβλεπόμενων κυρώσεων στους παραβάτες.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!