Μαξίμου προς Μητσοτάκη: Θυμίζουμε την ένατη εντολή: Ου ψευδομαρτυρήσεις…

Αιχμές για τον Κυριάκο Μητσοτάκη αφήνει το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, για τις συναντήσεις του με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και τον Μητροπολίτη Πειραιώς, Σεραφείμ.

Το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού κάνει λόγο για μυστικές συναντήσεις που επιβεβαιώθηκαν κατόπιν εορτής και σχολιάζει με καυστική διάθεση τη διάψευση του κ. Μητσοτάκη και του Μητροπολίτη Πειραιώς ότι «οι συναντήσεις έγιναν λίγο πριν τις ανακοινώσεις για την πρόταση συμφωνίας Πολιτείας – Εκκλησίας, το θέμα δεν συζητήθηκε».

«Θυμίζουμε την ένατη εντολή: Ου ψευδομαρτυρήσεις…», καταλήγει περιπαικτικά η ανακοίνωση.

Αναλυτικά, το δελτίο τύπου του Μεγάρου Μαξίμου αναφέρει:

Ο κ. Μητσοτάκης επιβεβαίωσε μέσω διαρροών και κατόπιν εορτής, τη μυστική συνάντησή του με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο.

Την ίδια ώρα ο Μητροπολίτης Πειραιώς, Σεραφείμ, επιβεβαίωσε, επίσης κατόπιν εορτής, τη μυστική του συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Τόσο ο αρχηγός της ΝΔ όσο και ο Μητροπολίτης Πειραιώς ισχυρίζονται πως παρά το γεγονός ότι οι συναντήσεις έγιναν λίγο πριν τις ανακοινώσεις για την πρόταση συμφωνίας Πολιτείας – Εκκλησίας, το θέμα δεν συζητήθηκε.

Θυμίζουμε την ένατη εντολή: Ου ψευδομαρτυρήσεις…

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΜΑΞΙΜΟΥ, ΕΝΤΟΛΗ, ΕΝΑΤΗ, ΟΥ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΗΡΥΣΕΙΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!