Μαξίμου: Ο Μητσοτάκης εξοφλεί γραμμάτια στη διαπλοκή

«Ο κ. Μητσοτάκης εξοφλεί γραμμάτια στην διαπλοκή» αναφέρει ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, για την πρόταση νόμου για τις τηλεοπτικές άδειες, κατηγορώντας τη ΝΔ ότι υπερασπίζεται το κλειστό καρτέλ των καναλαρχών. Στην ανακοίνωση, εκτός των άλλων, εκτοξεύονται κατηγορίες προσωπικά και στον κ. Μητσοτάκη, λέγοντας ότι «εξοφλεί γραμμάτια στην διαπλοκή. Και αυτό πλέον δεν μπορεί να το κρύψει ούτε σε επίπεδο προσχημάτων».

«Οι μάσκες λοιπόν έπεσαν. Την ώρα που η χώρα βρίσκεται σε μια κρίσιμη φάση της διαπραγμάτευσης για την δεύτερη αξιολόγηση και το Χρέος, η Νέα Δημοκρατία, και ο κ. Μητσοτάκης, επιδιώκουν, ανοιχτά πλέον, αποσταθεροποίηση. Και το κάνουν, προκειμένου να υπερασπιστούν το κλειστό καρτέλ των καναλαρχών, να ματαιώσουν κάθε προοπτική διαγωνισμού και να αποτρέψουν αυτό που δεν έγινε τα τελευταία 27 χρόνια: το να διασφαλιστεί, δηλαδή, το δημόσιο συμφέρον στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο, σε βάρος της διαπλοκής» σημειώνεται.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΣΥΡΙΖΑ, ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΕΣΡ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ, ΔΙΑΠΛΟΚΗ, ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!