Μαξίμου -Novartis: Εκτίθενται όσοι βιάζονται να θάψουν το σκάνδαλο

  • Απο stergios
  • 25 Φεβρουαρίου 2018 - 14:49
  • Comments Off

Να αφεθεί απερίσπαστη η προανακριτική επιτροπή και η Δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της στην υπόθεση Novartis, αξιοποιώντας όλα τα στοιχεία και οι ένοχοι, όσο ψηλά κι αν βρίσκονται, να τιμωρηθούν αυστηρά, ζητεί το Μαξίμου με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού.

Στέλνει μήνυμα ότι «όσοι λοιπόν βιάζονται να θάψουν το σκάνδαλο, να απαξιώσουν τα στοιχεία, να μιλήσουν για ψευδομαρτυρίες και κουκουλοφόρους αναφερόμενοι σε μάρτυρες που το FBI έκρινε αξιόπιστους, καλό θα είναι να είναι πιο προσεκτικοί γιατί εκτίθενται».

Αφορμή για την παρέμβαση αποτέλεσε επιστολή ενός εκ των προστατευόμενων μαρτύρων που δημοσιεύεται σήμερα στο «Έθνος» η οποία χαρακτηρίζεται στην ανακοίνωση «κυριολεκτικά συγκλονιστική».

«Κάθε μέρα και νέα ανατριχιαστικά στοιχεία βγαίνουν στη δημοσιότητα σχετικά με τη διασπάθιση δημοσίου χρήματος μέσα από μίζες σε πολιτικούς και γιατρούς» σημειώνεται.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΣΚΑΝΔΑΛΟ, ΜΑΞΙΜΟΥ, ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ, NOVARTIS, ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ, ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!