μαξίμου-λογικό-ο-μητσοτάκης-να-κρίνει-183542
ΠΟΛΙΤΙΚΗ | 09.01.2018 | 21:39

Μαξίμου: Λογικό ο Μητσοτάκης να κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια

«Είναι λογικό ο κ. Μητσοτάκης που γεννήθηκε μέσα στη διαπλοκή και το όνομά του έχει συνδεθεί με τα μισά πολιτικά σκάνδαλα της μεταπολίτευσης να κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού, απαντώντας στη Νέα Δημοκρατία, η οποία νωρίτερα καταλόγισε στην κυβέρνηση ότι εξυπηρετεί συμφέροντα συγκεκριμένων επιχειρηματιών, οι οποίοι από την πλευρά τους «το ξεπληρώνουν χτίζοντας ένα νέο σύστημα οικονομικής και μιντιακής διαπλοκής».

Το Μέγαρο Μαξίμου κάνει λόγο για ομολογία της Ν.Δ. ότι υπήρχε «παλιά διαπλοκή». «Πότε άραγε; Με ποιες κυβερνήσεις; Προφανώς σε αυτές που ο κ. Μητσοτάκης ήταν υπουργός», συμπληρώνει το Μέγαρο Μαξίμου.

Συνεχίζοντας τονίζει πως «η σημερινή κυβέρνηση ούτε επιχειρηματικά συμφέροντα εξυπηρετεί, ούτε συνδιαλέγεται εν κρυπτώ». «Αν, ωστόσο, η Ν.Δ. και ο κ. Μητσοτάκης δεν αντέχουν καμία διαφορετική φωνή, έχοντας συνηθίσει όλα τα ΜΜΕ να παίζουν στο δικό τους το χαβά, δεν έχουν παρά να ζητήσουν από τον κουμπάρο τους και υπόδικο κ. Μαρινάκη, που έχει ήδη αγοράσει περίπου επτά εφημερίδες να αγοράσει για χάρη τους άλλες τόσες», καταλήγει το Μαξίμου.