Μαργαρίτης για ΚΙΝΑΛ: Είναι μια κίνηση υψηλού ρίσκου με στόχο

  • Απο stergios
  • 2 Ιουνίου 2019 - 09:26
  • Comments Off

Δεν τίθεται κάποιος εκτός, η κατεύθυνση ήταν να σηματοδοτηθεί ένα άνοιγμα στον ευρύτερο προοδευτικό χώρο, να μην είναι το σχήμα μόνο ΠΑΣΟΚ, να μη θυμίζει παρελθόν. Η τοποθέτηση του Γιώργου Καμίνη υποδεικνύει αυτή την κατεύθυνση» δήλωσε στο ΟΡΕΝ, ο Θεόδωρος Μαργαρίτης, μέλος του πολιτικού γραφείου του ΚΙΝΑΛ μετά τη ρήξη μεταξύ Φώφης Γεννηματά και Ευάγγελου Βενιζέλου.

«Την Τρίτη υπάρχει μια συνεδρίαση του πολιτικού συμβουλίου και της κοινοβουλευτικής ομάδας για να γίνει η σχετική συζήτηση, ενδεχομένως να είμαι εγώ δεύτερος» πρόσθεσε.

«Ο Γιώργος πρώτος και εάν είμαι εγώ δεύτερος δεν υποδεικνύει κάτι άλλο. Εγώ δεν ανήκω οργανωτικά στο ΠΑΣΟΚ, και η επιλογή έτσι όπως έγινε από την Γεννηματά είναι για να σηματοδοτήσει αυτό».

«Ίσα ίσα του είπε να δραστηριοποιηθεί και να στηρίξει το σχήμα. Μου προκαλεί χαμόγελο να θεωρείται ότι αν πάει ο Καμίνης στην πρώτη θέση και εγώ στη δεύτερη αυτό είναι σηματοδότηση προς τον ΣΥΡΙΖΑ, όποιος το λέει πρέπει να του πάρουν την πίεση και να τον δει γρήγορα κάποιος διότι προφανώς ξέρετε και τη θέση του ενός και του άλλου» σχολίασε.

«Είναι μια κίνηση υψηλού ρίσκου με στόχο» κατέληξε.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΠΑΣΟΚ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΜΙΝΗΣ, ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ, ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΚΙΝΑΛ, ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!