Μαντάς: Με ποια χρήματα θα γίνουν οι παροχές του Μητσοτάκη;

Ευχολόγια θεωρεί τις υποσχέσεις Μητσοτάκη από τη ΔΕΘ, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Μαντάς καθώς όπως σημείωσε το κόστος του προγράμματος της ΝΔ «υπερβαίνει κατά πολύ τον δημοσιονομικό χώρο που έχει αποτυπωθεί στο μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα

Ο κ. Μαντάς μεταξύ άλλων αναρωτήθηκε «με ποια χρήματα θα πραγματοποιηθούν αυτές οι εξαγγελίες», καθώς όπως εξήγησε, το κόστος του προγράμματος «υπερβαίνει κατά πολύ τον δημοσιονομικό χώρο που έχει αποτυπωθεί στο μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα σε συμφωνία με τους θεσμούς στα 700 εκατομμύρια».

Συνεπώς μερικά από αυτά που είπε ο κ. Μητσοτάκης είναι «Νεοφιλελεύθερος κοπανιστός αέρας», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μαντάς, καθώς «δεν πατάνε παρά μόνο σε ευχολόγια για ρυθμούς ανάπτυξης που ξαφνικά θα γίνουν διπλάσιοι και πολλαπλάσιοι από αυτούς που υπάρχουν σήμερα επειδή στο τιμόνι της χώρας θα είναι ο αξιόπιστος κ. Μητσοτάκης» τόνισε και επισήμανε «αυτά είναι αστεία πράγματα».

O κ. Μαντάς αναφέρθηκε στις διαφορές των όσων εξήγγειλε ο πρωθυπουργός σε σχέση με αυτά που δήλωσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Και εξήγησε ότι τα δύο πολιτικά σχέδια είναι σε σύγκρουση «όχι για να υπάρξει πόλωση ντε και καλά» αλλά γιατί «αντανακλούν διαφορετικές προτεραιότητες και διαφορετικά κοινωνικά συμφέροντα».

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΧΡΗΜΑΤΑ, ΠΑΡΟΧΕΣ, ΜΑΝΤΑΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!