Μαμουλάκης: «Ανησυχητικά ανέμελος, προκλητικά αργοπορημένος» ο κ. Μητσοτάκης

Με αφορμή την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στο Ηράκλειο για το ζήτημα των εμβολιασμών, ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Έπρεπε να φτάσουμε παραμονές του Αυγούστου και να μπει ολόκληρη η Κρήτη στο βαθύ κόκκινο από το Ευρωπαϊκό Κέντρο για την Πρόληψη και τον Έλεγχο Ασθενειών – ECDC, για να αντιληφθεί τι συμβαίνει στο νησί ο συντοπίτης μας Πρωθυπουργός.

Τι κι αν πρόκειται για τη ναυαρχίδα του ελληνικού τουρισμού κι έπρεπε από την πρώτη στιγμή να έχει εκπονηθεί ειδικό σχέδιο εμβολιασμών, με στόχο την προστασία του τουριστικού μας προϊόντος, της υγείας των κατοίκων και των επισκεπτών του. Τι κι αν έπρεπε να είχαν ενισχυθεί προ πολλού οι μονάδες υγείας με προσωπικό και εξοπλισμό. Ο Κ. Μητσοτάκης προσπαθεί να πείσει ότι μας θυμήθηκε, έστω στο και πέντε, με μια επίσκεψη που έχει ως αποκλειστικό σκοπό τη δημιουργία επικοινωνιακού υλικού. Ευελπιστούμε ότι το όψιμο «ενδιαφέρον» του, δεν θα εξαντληθεί στις διακοπές του στην Κρήτη.».​

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ΜΑΜΟΥΛΑΚΗΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]