Μ. Μαξίμου: «Η θα ρεφάρουμε ή θα μας πάρει η κάτω βόλτα» - Aftodioikisi.gr
Πέμπτη
21
Οκτώβριος
Back
«Blame game» στο Μ. Μαξίμου για τα «ανεξήγητα» του Μ. Φουρθιώτη

Μ. Μαξίμου: «Η θα ρεφάρουμε ή θα μας πάρει η κάτω βόλτα»

Μ. Μαξίμου: « Η θα ρεφάρουμε ή θα μας πάρει η κάτω βόλτα»

Πονοκέφαλους και μάλιστα έντονους προκαλούν στο Μ. Μαξίμου το άνοιγμα των σχολείων και το κύμα ανατιμήσεων στην αγορά

Οι επιτελείς του Κυριάκου Μητσοτάκη κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα.

Η κυβέρνηση, με τραυματισμένη την εικόνα της, εισέρχεται στην πλέον κρίσιμη περίοδο  έχοντας να αντιμετωπίσει, άμεσα, τρία κρίσιμα θέματα

Το πρώτο αφορά το άνοιγμα των σχολείων. Είναι ένα μέτωπο που αφορά την καθημερινότητα χιλιάδων οικογενειών. Η κυβέρνηση θα βρεθεί μπροστά σε έντονες αντιδράσεις αν τα σχολεία δεν ανοίξουν με ασφαλή τρόπο και, ακόμα χειρότερα αν αναγκαστούν να κλείσουν.

Το δεύτερο αφορά την πανδημία. Περιθώρια για άλλα lockdowns δεν υπάρχουν. Αλίμονο αν η κυβέρνηση αναγκαστεί να λάβει ένα τέτοιο μέτρο.

Το τρίτο αφορά το κύμα ανατιμήσεων που αποτελεί μεγάλο πρόβλημα για τα νοικοκυριά. Οι πληροφορίες μιλούν για ένα πακέτο στήριξης που θα ανακοινώσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη ΔΕΘ και το οποίο  θα καλύψει τους πιο αδύναμους και θα δώσει σημαντικές ανάσες σε ευρεία γκάμα πληθυσμού.

Σε κάθε περίπτωση πολλά για το πολιτικό κλίμα που θα διαμορφωθεί το προσεχές διάστημα θα κριθούν από τις εξελίξεις στα μέτωπα αυτά.

Όπως αναφέρει στέλεχος του Μ. Μαξίμου «ή θα τα διαχειριστούμε με τρόπο ικανοποιητικό και θα ρεφάρουμε τη ζημιά από τις πυρκαγιές ή θα μας πάρει η κάτω βόλτα»

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!