Λοβέρδος: Αρχισυμμορίτης ο Τσίπρας έστησε τη σκευωρία

Την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό «έδειξε» ως υπεύθυνους για την «σκευωρία» – όπως χαρακτήρισε την υπόθεση Novartis – ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Ο κ. Λοβέρδος κατά τη συζήτηση επί της συγκρότησης Προανακριτικής Επιτροπής για την υπόθεση της Novartis έκανε λόγο για άθλια ψέματα από «αδίστακτους κουκουλοφόρους», καθώς και για «άθλιους σκευωρούς» οι οποίοι θα βρεθούν αντιμέτωποι με τη Δικαιοσύνη.

«Πρόκειται για σκευωρία την οποία έστησε ο πρωθυπουργός με πρακτικές αρχισυμμορίτη, προκειμένου να παραπλανήσει την κοινή γνώμη», υποστήριξε ο βουλευτής.

«Είμαι σήμερα εδώ σε καθαρτήρια αποστολή και σας παραδίδω αμέσως αυτούς τους ψευδομάρτυρες. Το πρόβλημα εντοπίζεται ότι καταθέτουν ασυνάρτητα και αστοιχείωτα δήθεν γεγονότα. Το μόνο που καταθέτουν είναι ψεύδη», ανέφερε ο πρώην υπουργός Υγείας.

Ο κ. Λοβέρδος υπογράμμισε πως δεν γνώριζε τον κ. Φρουζή, ούτε και κανέναν άλλο άνθρωπο της Novartis.

Έκανε επίσης λόγο για αήθη προσπάθεια να τον θέσουν εκτός πολιτικής και τόνισε πως δεν «δεν φοβάμαι τη συμμορία».

Σημείωσε εξάλλου ότι επί υπουργίας του δημιουργήθηκε ο ΕΟΠΥΥ που έλεγχε το προϊόν της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης και καθιερώθηκε το σύστημα των κλειστών προϋπολογισμών.

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΤΣΙΠΡΑΣ, ΣΚΕΥΩΡΙΑ, ΛΟΒΕΡΔΟΣ, NOVARTIS, ΑΡΧΙΣΥΜΜΟΡΙΤΗΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!