«Λίστα Λαγκάρντ»: Επιπλέον εξηγήσεις από Διώτη, Καπελέρη, εξαφέλφες Παπακωνσταντίνου

Πρόσθετες εξηγήσεις καλούνται να δώσουν σήμερα στους οικονομικούς εισαγγελείς οι πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ, Ιωάννης Καπελέρης και Ιωάννης Διώτης, για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, ενώ αναμένεται να καταθέσουν γραπτές εξηγήσεις οι δύο εξαδέλφες του Γιώργου Παπακωνσταντίνου. Οι πληροφορίες λένε πως οι συγγενείς του πρώην υπουργού Οικονομικών αναμένεται στα γραπτά τους υπομνήματα να προσκομίσουν στοιχεία για να καταδείξουν ότι τα χρήματα είναι νόμιμα και φορολογημένα.

Παράλληλα, οι οικονομικοί εισαγγελείς απέστειλαν νέες κλήσεις σε συνεργάτες του πρώην υπουργού Γιώργου Παπακωνσταντίνου, στο πλαίσιο της ερευνάς που διενεργείται για τη διαχείριση της «λίστας Λαγκάρντ» και κυρίως για την αλλοίωση του περιεχομένου της.

Τέλος, για την Πέμπτη 17 ή Παρασκευή 18 Ιανουαρίου μετατίθεται τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες, η συζήτηση επί των προτάσεων για την αλλοίωση της Λίστας Λαγκάρντ. Η συζήτηση επρόκειτο αρχικά να γίνει την ερχόμενη Τρίτη.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ, ΕΞΑΔΕΛΦΕΣ, ΔΙΩΤΗΣ, ΚΑΠΕΛΕΡΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!