ΛΑΟΣ: Δωρεά αγροτικού ιατρείου στο Δήμο Καρύστου

Στην περιοχή Στουππαίων της Καρύστου Ευβοίας, προκειμένου να εγκαινιάσει το κτήριο του Αγροτικού Ιατρείου που δώρισε ο ίδιος, βρέθηκε χθες ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, ο οποίος και ζήτησε από την Πολιτεία να φροντίσει ώστε να υπάρχει και γιατρός. Σε περίπτωση που δεν υπάρξει, τότε ο ίδιος, όπως είπε, θα τοποθετήσει «ιατρούς του κόμματος περιοδικά να έρχονται εδώ».

Ο Γ. Καρατζαφέρης συναντήθηκε με το δήμαρχο της πόλης Νίκο Μανώλη και το δημοτικό συμβούλιο και σε δήλωσή του είπε ότι πριν από 3 μήνες του ζητήθηκε από τους τοπικούς αξιωματούχους του δήμου να υπάρχει ένα Δημοτικό Ιατρείο που να καλύπτει τις ανάγκες της περιοχής. «Τους είπα ότι θα το προσπαθήσω. Το προσπάθησα βέβαια, μήπως η Κυβέρνηση ευαισθητοποιηθεί και κάνει το έργο. Όταν όμως διαπίστωσα ότι δεν υπήρχε η ανάλογη διάθεση, τότε έδωσα παραγγελία προσωπική στον κ. Κολοβό να φτιάξει το Ιατρείο. Καθίσαμε και το σχεδιάσαμε για να δένει οικιστικά και σήμερα έχουμε την εξαιρετική χαρά να παραδίδουμε κ. δήμαρχε αυτό το Ιατρείο. Γιατί δεν είναι δυνατόν να εξετάζεται ο κόσμος στα καφενεία, στα σχολεία κ.λπ.», είπε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Καρύστου ευχαρίστησε τον κ. Καρατζαφέρη για την προσφορά του, λέγοντας ότι είναι η μοναδική προσφορά που έγινε από έλληνα πολιτικό στην περιοχή του.

ΠΗΓΗ: ΑΜΠΕ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]