Λαική Συσπείρωση κατά διαθεσιμότητας – απολύσεων

Την αντίθεσή τους στους νόμους της κυβέρνησης με τους οποίους εργαζόμενοι, μέσα από τη διαθεσιμότητα, οδηγούνται σε απόλυση εξέφρασαν εκλεγμένοι σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης που στηρίζεται απο το ΚΚΕ στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και δήμους της Θεσσαλονίκης.

«Το κύμα απολύσεων στο δημόσιο δεν είναι ξεκομμένο από το κύμα απολύσεων στον ιδιωτικό τομέα που εκτόξευσε τους ανέργους στο 1,5 εκατομμύριο», δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου στο νέο δημαρχιακό μέγαρο ο επικεφαλής της παράταξης της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης, Σωτήρης Ζαριανόπουλος.

Από την πλευρά του ο περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας Γιάννης Ζιώγας τόνισε: «Καλούμε τους εργαζόμενους στην περιφέρεια να συντονίσουν τους αγώνες τους με τους εργαζόμενους στους δήμους και εκείνους στον ιδιωτικό τομέα για να βάλουμε φρένο στα μέτρα και τις απολύσεις». Υποστήριξε, παράλληλα, ότι η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας έστειλε στο υπουργείο εσωτερικών τις λίστες με τα ονόματα των εργαζομένων που τίθενται σε διαθεσιμότητα.

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΚΚΕ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]