Λαφαζάνης για πετρελαιοκηλίδα: Άμεση σύλληψη των πλοιοκτητών και παραίτηση Κουρουμπλή

Να υπάρξει άμεσα δίωξη και σύλληψη των πλοιοκτητών της »Αγίας Ζώνης’ και να παραιτηθεί ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής ζητά με δήλωση του ο γραμματέας του Πολιτικού Συμβουλίου της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Συγκεκριμένα ο κ. Λαφαζάνης δήλωσε ότι:

»Η θαλάσσια οικολογική καταστροφή στον Σαρωνικό και οι πελώριες οικονομικές επιπτώσεις της από την βύθιση του πετρελαιοφόρου »Αγία Ζώνη» και από την εγκληματική ολιγωρία κυβέρνησης, Υπουργείου Ναυτιλίας και αρμόδιων υπηρεσιών είναι ανυπολόγιστη.

Ο Παν. Κουρουμπλής, αντί να παίζει παλαιοκομματικά παιχνίδια και θέατρο με »τα είπα- ξείπα και αλλιώς τα είπα», οφείλει να αναλάβει ευθέως τις ευθύνες του και να παραιτηθεί αμέσως, χωρίς διαμεσολαβήσεις.

Αυτήν την ώρα πρέπει να υπάρξει άμεσα δίωξη και σύλληψη των πλοιοκτητών της »Αγίας Ζώνης» ως φυσικών υπεύθυνων μιας τραγωδίας, η οποία προφανώς δεν οφείλεται σε πρόσκρουση ή στις κακές καιρικές συνθήκες.

Κυρίως, όμως, αυτήν την ώρα χρειάζεται άμεσο σχέδιο και πανστρατιά δυνάμεων για να περιορισθεί όσο το δυνατόν η οικολογική καταστροφή, η διάρκεια και οι επιπτώσεις της.»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ, ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ, ΛΑΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ, ΑΓΙΑ ΖΩΝΗ, ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΚΗΛΙΔΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!