ΛΑΕ κατά δημοσκόπησης Marc: Θρασεία και προκλητική χειραγώγηση του πολιτικού χάρτη

  • Απο stergios
  • 9 Σεπτεμβρίου 2018 - 14:20
  • Comments Off

Για «θρασεία και προκλητική δημοσκοπική χειραγώγηση του πολιτικού χάρτη της χώρας» κάνει λόγο με δήλωσή του το Γραφείο Τύπου της Λαϊκής Ενότητας, με αφορμή την δημοσκόπηση της Marc για λογαριασμό του Πρώτου Θέματος, την πρώτη δημοσκόπηση μετά την 20η Αυγούστου.

Στη δήλωση η Λαϊκή Ενότητα προσθέτει :

«Γελάει και το παρδαλό κατσίκι με τη δημοσκόπηση που έδωσε στη δημοσιότητα η εταιρεία Marc.

Ούτε ο ίδιος ο Κυρ. Μητσοτάκης, ένα από τα πλέον πολιτικά απεχθή πρόσωπα στον λαό, να έβαζε τα ποσοστά της δημοσκόπησης, δεν θα τολμούσε να καταγράψει σε τέτοια υψηλά μεγέθη τη ΝΔ, ενώ είναι εμφανέστατη η προσπάθεια να διασωθεί ο ΣΥΡΙΖΑ από τον ακατάσχετο καταποντισμό που σημειώνει η κοινωνία και να εμφανιστούν σε ανοδική τροχιά βαθύτατα ακροδεξιές δυνάμεις. Ακόμα και «άγνωστη» πολιτική δύναμη με απωθητικότατο εμπορικού χαρακτήρα ακροδεξιό προσανατολισμό, εμφανίζεται να επιπλέει στη μέτρηση, μόνο και μόνο για να θαφτούν ριζοσπαστικά δημοκρατικά σχήματα, τα μόνα που ενοχλούν, εκνευρίζουν, απειλούν και προκαλούν αισθήματα πανικού στο σύστημα.

Εκείνο που σε κάθε περίπτωση, πάντως, προκαλεί βάναυσα την κοινή λογική είναι το θάψιμο της ΛΑ.Ε, στο οποίο προβαίνει θρασύτατα η δημοσκόπηση, της ΛΑ.Ε που πανθομολογουμένως αποτελεί μια δύναμη με συνεχή ανοδική λαϊκή δυναμική και απήχηση.

Επιτέλους δεν είναι δυνατόν η πολιτική ζωή να χειραγωγείται τόσο προκλητικά και ασύστολα. Δεν είναι δυνατόν οι δημοσκοπήσεις να μην ελέγχονται από πουθενά και μη δίνουν λογαριασμό σε κανέναν, παρά μόνο στους εκάστοτε ισχυρούς του συστήματος. Δεν είναι δυνατόν η ίδια η Δικαιοσύνη για μια τόσο κρίσιμη ανωμαλία της δημόσιας ζωής να παραμένει αδιάφορη και παθητικός θεατής.

Θα επανέλθουμε πολύ γρήγορα! Ο νέος ολοκληρωτισμός δεν θα περάσει!»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ, ΛΑΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ, MARC


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!