ΛΑΕ-γερμανικές εκλογές: Να αποτινάξουμε τη γερμανική μπότα από τη χώρα

Την ανάγκη η Ελλάδα να απαλλαχθεί από τις ηγεμονικές διαθέσεις και τη γερμανική μπότα επεσήμανε σε δήλωσή του, ο γραμματέας του Π.Γ. της ΛΑ.Ε. Παναγιώτης Λαφαζάνης, με αφορμή το αποτέλεσμα των εκλογών στην Γερμανία.

Αναλυτικά η δήλωση Λαφαζάνη:

Τα αποτελέσματα των γερμανικών εκλογών φέρνουν στο προσκήνιο μια Γερμανία πολύ πιο επικίνδυνη για τους ευρωπαϊκούς λαούς και με πολύ πιο σκληρές ηγεμονικές διαθέσεις.
Η νέα μετεκλογική Γερμανία δεν αφήνει κανένα ίχνος αυταπάτης για το αδιέξοδο μέλλον της ευρωζώνης και της ίδιας της ΕΕ.

Ειδικότερα, όλα δείχνουν ότι η μετεκλογική Γερμανία θα είναι πολύ πιο σκληρή και ακόμα πιο πιεστική και άτεγκτη απέναντι στη χώρα μας και στον καταστροφικό μνημονιακό δρόμο της υποδούλωσης και κοινωνικής λεηλασίας που ακολουθεί η παραδομένη εγχώρια κυρίαρχη πολιτική τάξη.

Οφείλουμε να διαβάσουμε καλά τα αποτελέσματα των γερμανικών εκλογών και κυρίως να βγάλουμε πριν είναι πολύ αργά τα σωστά συμπεράσματα.

Οι γερμανικές εκλογές αποτελούν μια μεγάλη ύστατη πρόκληση για την χώρα μας να αλλάξει γρήγορα πορεία και προσανατολισμούς. Αποτελούν εκ των πραγμάτων μια μεγάλη πρόκληση  για τον ελληνικό λαό να ενωθεί και να αγωνισθεί για να αποτινάξει την γερμανική μπότα από την Ελλάδα. Για μια νέα διαφορετική Ελλάδα λεύτερη, κυρίαρχη, δημοκρατική με εθνικό νόμισμα και ριζοσπαστικό πρόγραμμα μετασχηματισμού σε ρήξη με την ΕΕ, η οποία θα ακολουθεί μια πορεία ανασυγκρότησης και δικαιοσύνης.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΛΑΕ, ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΜΠΟΤΑΜ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!