Κυβέρνηση κατά ανεμβολίαστων: Αρνούνται να συνεισφέρουν στην εθνική προσπάθεια

  • Απο Aftodioikisi News
  • 23 Αυγούστου 2021 - 12:45
  • Comments Off
Οικονόμου για Τσίπρα: Παροχές χωρίς κοστολόγηση

Κυβέρνηση κατά ανεμβολίαστων: Αρνούνται να συνεισφέρουν στην εθνική προσπάθεια

Τις προθέσεις της για τους ανεμβολίαστους οι οποίοι, όπως είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, θα πρέπει να προσαρμοστούν σε ένα νέο περιβάλλον, έδειξε σήμερα η κυβέρνηση.

Ο κ. Οικονόμου κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών τόνισε ότι οι ανεμβολίαστοι αρνούνται να συνεισφέρουν στην εθνική προσπάθεια για την καταπολέμηση της πανδημίας και αυτό δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό.

Ο κ. Οικονόμου επεσήμανε ότι στόχος της κυβέρνησης είναι η ταχύτερη δυνατή επιστροφή στην κανονικότητα.

Ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης δεν θέλησε να μπει σε λεπτομέρειες επεσήμανε όμως ότι η κυβέρνηση έχει εξετάσει ποια μέτρα από αυτά που ελήφθησαν το προηγούμενο διάστημα είχαν αποτέλεσμα και ποια όχι και έχει καταλήξει σε μέτρα που μπορούν να εφαρμοστούν και να ελεγχθούν.

Για τα σχολεία τόνισε ότι υπάρχει συγκεκριμένο πλάνο για το άνοιγμα τους, το οποίο θα ανακοινωθεί εντίος των επομένων ημερών.

Ολόκληρη η αναφορά του κυβερνητικού εκπροσώπου στους ανεμβολίαστους έχει ως εξής

Δυστυχώς, μια σημαντική μερίδα συμπολιτών μας αρνείται να συνεισφέρει στην εθνική προσπάθεια, καθώς αρνείται τον εμβολιασμό. Οι λόγοι είναι γνωστοί, αλλά πια μη αποδεκτοί από την επιστημονική κοινότητα, από την πλειοψηφία των πολιτών, από την Κυβέρνηση.

Η κοινωνία δεν μπορεί να περιμένει και κυρίως δεν μπορεί να παραμείνει όμηρος τέτοιων αντιλήψεων. Προχωράμε στην εξαγγελία -αύριο το απόγευμα- και στην εφαρμογή μέτρων και ρυθμίσεων, που θα διασφαλίζουν την πλήρη, κατά το δυνατόν, λειτουργία της δημόσιας σφαίρας σε χώρους ιδιωτικούς και δημόσιους, όπου θα παρατηρούνται συναθροίσεις.

Ανυποχώρητα και δίχως συμβιβασμούς δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν ούτε άμεσα ούτε έμμεσα να παρεμποδίσει τον άνθρωπο που θέλει να εργαστεί, να δημιουργήσει, να εξασφαλίσει τα προς το ζην, τον νέο και τη νέα που θέλουν να μορφωθούν, να κοινωνικοποιηθούν, να διασκεδάσουν, τον ασθενή που δεν πάσχει από Covid και θέλει το Ε.Σ.Υ. να διαθέτει ικανούς πόρους για την αντιμετώπιση του προβλήματός του.

Είναι υποχρέωσή μας να εξασφαλίσουμε, στο μέτρο του δυνατού, την ταχύτερη δυνατή επιστροφή στην πληρότητα της ζωής. Όσες και όσοι δεν επιθυμούν να συνεισφέρουν στην εθνική προσπάθεια, θα χρειαστεί να προσαρμοστούν σε ένα διαφορετικό για αυτούς περιβάλλον έως ότου ξεπεραστεί ο κίνδυνος της πανδημίας.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, ΜΕΤΡΑ, ΑΡΝΗΣΗ, ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ, ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]