Κυρανάκης: «Μόνο σε Ελληνόπουλα από Έλληνες γονείς» το επίδομα παιδιού της ΝΔ

Ψηλά στην ατζέντα της ΝΔ είναι το θέμα της υπογεννητικότητας και γι’ αυτό τον λόγο σε περίπτωση που η γαλάζια παράταξη γίνει κυβέρνηση θα προχωρήσει σε θέσπιση μέτρων.

«Θέλουμε πραγματικά να διευκολύνουμε όλες τις εργαζόμενες μητέρες που πασχίζουν σήμερα να κρατήσουν την ισορροπία μέσα στην οικογένειά τους, στη δουλειά, στις υποχρεώσεις του σπιτιού. Θα καθιερώσουμε άμεσα αφορολόγητο 1.000 ευρώ για κάθε νέο μέλος ελληνικής οικογένειας, καθώς και 2.000 ευρώ επίδομα για κάθε Ελληνόπουλο» δήλωσε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στον Νότιο Τομέα της Β’ Αθηνών, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, στο Reader.gr.

Με ανάρτησή του στο twitter ο κ. Κυρανάκης ξεκαθάρισε ότι το επίδομα θα δίνεται «μόνο σε Έλληνες». Μάλιστα η διευκρίνιση Κυρανάκη ήρθε μετά από ένα σχόλιο follower του που έλεγε ότι το μέτρο είναι «κίνητρο για τους γύφτους».

Ο Κ. Κυρανάκης απάντησε στο ανώνυμο σχόλιο, ξεχνώντας (!) να αναφέρει ότι οι Ρομά είναι Έλληνες πολίτες με ίσα δικαιώματα. Αρκέστηκε να διευκρινίσει απλά και – κατά κάποιον τρόπο – ρατσιστικά ότι «τα επιδόματα θα δίνονται μόνο σε Ελληνόπουλα».

Mάλιστα, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασε κάνοντας λόγο για «ρατσιστικό μόνο για Έλληνες» του Κυρανάκη, ο ίδιος ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, όχι μόνο δεν ανασκεύασε αλλά  έγραψε στο tweeter του.«Έδωσε γραμμή ο ΣΥΡΙΖΑ να με αποκαλούν «ρατσιστή» επειδή θα στηρίξουμε Ελληνόπουλα και Έλληνες γονείς στην πολιτική μας για το δημογραφικό. Πιάσατε πάτο σύντροφοι», κατέληξε.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΝΔ, ΚΥΡΑΝΑΚΗΣ, ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΑΙΔΙΟΥ, ΕΛΗΝΟΠΟΥΛΑ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΟΝΕΙΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!