Κρεμαστινός: Να βάλουν νερό στο κρασί τους Γεννηματά και Βενιζέλος

  • Απο stergios
  • 8 Ιουνίου 2019 - 14:59
  • Comments Off

Ο Δημήτρης Κρεμαστινός κάλεσε τη Φώφη Γεννηματά και τον Ευάγγελο Βενιζέλο να κάνουν πίσω, για το καλό του ΚΙΝΑΛ.

«Είναι αναμφισβήτητο σε προεκλογική περίοδο ότι θα πρέπει όλοι, κατά το κοινώς λεγόμενο, να “βάζουν νερό στο κρασί τους” για το καλό του κόμματος», τόνισε ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ και αντιπρόεδρος της Βουλής, σε συνέντευξη στη «Βραδυνή». «Σε προεκλογική περίοδο δεν είναι δυνατόν να υπάρξει συζήτηση για το ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο όταν υπάρχει η οποιαδήποτε διαφωνία μεταξύ προβεβλημένων στελεχών», συμπλήρωσε ο κ. Κρεμαστινός.

Κρεμαστινός για συνεργασία ΚΙΝΑΛ-ΝΔ

Σχολιάζοντας την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές, ο κ. Κρεμαστινός την απέδωσε στην «ασυνέπεια λόγων και πράξεων όσον αφορά τις προεκλογικές του υποσχέσεις και δεσμεύσεις, αλλά και την εικόνα που έδωσε στη Βουλή και εκτός Βουλής καθ’ όλη την τετραετία».

Οσο για το αν υπάρχει περιθώριο μετεκλογικής συνεργασίας του ΚΙΝΑΛ με τη ΝΔ, σε περίπτωση που η τελευταία δεν επιτύχει αυτοδυναμία, απάντησε ότι για να συμβεί αυτό θα πρέπει να γίνουν σεβαστές οι κόκκινες γραμμές του ΚΙΝΑΛ και η συνεργασία αυτή να εγκριθεί από τη βάση του.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΝΔ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΕΜΑΣΤΙΝΟΣ, ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ, ΚΙΝΑΛ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!