Κουτσούμπας: Από αύριο αγώνας για τις εθνικές εκλογές

  • Απο stergios
  • 2 Ιουνίου 2019 - 11:07
  • Comments Off

Στη Νέα Ιωνία άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα, για τον β’ γύρο των περιφερειακών και δημοτικών εκλογών, ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Εξερχόμενος του εκλογικού κέντρου, λίγο μετά τις 10:00 το πρωί, ο κ. Κουτσούμπας δήλωσε:

«Σήμερα δίνουμε τη μάχη για να εκλεγούν ξανά οι αγωνιστές δήμαρχοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» σε Πάτρα Πετρούπολη, Καισαριανή, Χαΐδάρι και Ικαρία και συνεχίζουμε τον αγώνα από αύριο κιόλας για την πιο μεγάλη μάχη των εθνικών εκλογών στις 7 του Ιούλη για πιο ισχυρό ΚΚΕ».

Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή, ο ΓΓ του ΚΚΕ είχε επισημάνει ότι το κόμμα ήδη προετοιμάζεται «για τη μάχη των βουλευτικών εκλογών».

Στην ίδια δήλωσή του, ο Δημήτρης Κουτσούμπας είχε τονίσει ότι «όλοι και όλες νιώθουμε ότι τα προβλήματα την επόμενη μέρα θα είναι εδώ και μάλιστα οξυμένα. Γι’ αυτό χρειάζεται μία δύναμη αντίστασης, αντεπίθεσης και πραγματικής ελπίδας. Αυτή η δύναμη είναι το ΚΚΕ γι’ αυτό και η ψήφος στο ΚΚΕ είναι η μόνη κερδισμένη ψήφος» είχε σημειώσει καταλήγοντας.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΚΚΕ, ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ, ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!