Κουρτάκης σε Μητσοτάκη: Λάθος που δεν πας σε πρόωρες εκλογές -Μήνυμα Μαρινάκη;

Μεγάλη συζήτηση έχει πυροδοτήσει από χθες ένα σχόλιο του εκδότη της εφημερίδας «Παραπολιτικά», Γιάννη Κουρτάκη.

Ο εκδότης, από τη στήλη του εκτιμά ότι ήταν λάθος του Κυριάκου Μητσοτάκη που δήλωσε, και μάλιστα με κατηγορηματικό τρόπο, ότι θα εξαντλήσει την τετραετία. Τονίζει μάλιστα ότι, κάνει το ίδιο λάθος που έκαναν οι προηγούμενοι πρωθυπουργοί, υπονοώντας εμμέσως πλην σαφώς ότι η επιλογή αυτή μπορεί να του κοστίσει την επανεκλογή του.

Το ερώτημα που υπάρχει στις συζητήσεις που γίνονται είναι αν, λόγω των στενών σχέσεων που υπάρχουν ανάμεσα στους δύο άνδρες, το άρθρο Κουρτάκη κρύβει και «μήνυμα Μαρινάκη» προς το Μέγαρο Μαξίμου.

Ο κ. Κουρτάκης στο άρθρο του, μεταξύ άλλων, επισημαίνει

«Επί της ουσίας έδωσε τέλος στη συζήτηση περί πρόωρης προσφυγής στις κάλπες. Το ερώτημα είναι αν ορθώς πράττει Η απάντηση ανεπιφύλακτα είναι ΟΧΙ. Ο Μητσοτάκης επαναλαμβάνει το λάθος που έκαναν οι προκάτοχοι του. Πιστεύει στην ταχεία ανάκαμψη της οικονομίας παραβλέποντας ότι αυτή περνά μέσα από τη γραφειοκρατία τις χρονοβόρες διαδικασίες και κυρίως την αδυναμία και του σημερινού πολιτικού προσωπικού να φέρει γρήγορα αποτέλεσμα»

Η προειδοποίηση είναι σαφής

«Πριν από έναν χρόνο η Ν.Δ προηγούνταν με 20 και ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε δημοφιλία 80%. Έπειτα από έναν χρόνο η διαφορά ανάμεσα στα δύο κόμματα έχει συρρικνωθεί στο 10- 12% ενώ η δημοφιλία του πρωθυπουργού έχει υποστεί απώλειες που προσεγγίζουν το 30%»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ, ΕΚΛΟΓΕΣ, ΚΟΥΡΤΑΚΗΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!