Κουβέλης: «Δεν φεύγει από την κυβέρνηση ο Μανιτάκης»

Ο Α. Μανιτάκης είναι, χωρίς αμφιβολία, το πρόσωπο των ημερών. Γύρω από τον υπουργό διοικητικής μεταρρύθμισης και το ακανθώδες θέμα της κινητικότητας των  δημοσίων υπαλλήλων, παίχθηκε το προηγούμενο διάστημα ένα περίεργο ενδοκυβερνητικό  πίγκ- πόγκ. Με εκατέρωθεν διαρροές που έφτασαν στο σημείο να αναφέρουν ότι η ίδια η τρόικα έθεσε θέμα παραμονής του στο υπουργείο!

Ο Φ. Κουβέλης πάντως προχώρησε σήμερα στο ξεκαθάρισμα του τοπίου. Ερωτώμενος από τη «Real News»  αν υπάρχει θέμα Μανιτάκη στον φημολογούμενο ανασχηματισμό απάντησε με κατηγορηματικό τρόπο. « Ο Αντώνης Μανιτάκης κάνει σωστά τη δουλειά του και δεν πρόκειται να αλλάξει.»

Σε συνέντευξη του στο « Βήμα της Κυριακής», ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, ανταποδίδει τις αιχμές που δέχθηκε το κόμμα του, τις προηγούμενες μέρες. Ερωτηθείς για την καθυστέρηση στην απομάκρυνση των επίορκων δημοσίων υπαλλήλων, τονίζει ότι όλα γίνονται σύμφωνα με το Σύνταγμα και του νόμους, όπως αρμόζει σε μια δημοκρατικά συντεταγμένη Πολιτεία και χαρακτηρίζει τις αιχμές που δέχθηκε ο κ. Μανιτάκης, «άδικες» και εκπορευόμενες από «επικοινωνιακούς λόγους.»

Παράλληλα αναφέρει ότι δεν είναι ικανοποιημένος από τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα φωτογραφίζοντας τον υπουργό Οικονομικών Γ. Στουρνάρα και κατά άλλους τον ίδιο τον κ. Σαμαρά.

Διαβάστε επίσης

Πλήρης στήριξη ΔΗΜΑΡ σε Μανιτάκη

Κεδίκογλου καλύπτει αλλά τα σενάρια επιμένουν

Δημόσιο: «Καρφιά» ΔΗΜΑΡ για υπουργούς της ΝΔ

«Στη γωνία» ΔΗΜΑΡ, Mανιτάκης για τους επίορκους

Κουβέλης: Στήριξη Μανιτάκη μέσω συνάντησης

Σαμαράς σε Κουβέλη: «Δεν υπάρχει θέμα Μανιτάκη»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ, ΚΟΥΒΕΛΗΣ, ΜΑΝΙΤΑΚΗΣ


Αφήστε μια απάντηση