κορωνοϊός-αναμένονται-ανακοινώσεις-735955
ΠΟΛΙΤΙΚΗ | 10.03.2020 | 15:01

Κορωνοϊός: Αναμένονται ανακοινώσεις με προτάσεις ΣΥΡΙΖΑ για έκτακτα μέτρα

Εν όψει των ανακοινώσεων που θα κάνει με τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας επικοινώνησε με τους Ηλία Μόσιαλο, Σωτήρη Τσιόδρα και Βασίλη Κικίλια.

Οι ανακοινώσεις αναμένονται γύρω στις 3.30 το μεσημέρι.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πηγές του κόμματος, σε συνέχεια της χθεσινής ευρείας σύσκεψης που είχε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για τις εξελίξεις με τον κορωνοϊό και τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν για τη δημόσια Υγεία και την οικονομία, ο κ. Τσίπρας είχε σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία με τον καθηγητή και Πρόεδρο του Τμήματος Πολιτικής της Υγείας του LSE Ηλία Μόσιαλο, τον καθηγητή λοιμωξιολογίας Σωτήρη Τσιόδρα και τον Υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια για να ενημερωθεί για την εξέλιξη της επιδημίας του κορωνοϊού.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα προχωρήσει σε αναλυτικές δηλώσεις για τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για έκτακτα μέτρα για τη δημόσια Υγεία, την θωράκιση της Οικονομίας και τη στήριξη εργαζομένων κι επιχειρήσεων.