κοπή-της-πίτας-των-κοινοβουλευτικών-σ-726580
ΠΟΛΙΤΙΚΗ | 23.01.2020 | 18:43

Κοπή της πίτας των κοινοβουλευτικών συντακτών και φωτορεπόρτερ

Την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα των κοινοβουλευτικών συντακτών, αλλά και των φωτογράφων που καλύπτουν το κοινοβουλευτικό φωτορεπορτάζ, έκοψε σήμερα ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Κωνσταντίνος Τασούλας, ευχόμενος σε όλους υγεία, οικογενειακή ευτυχία και επαγγελματική προκοπή.

Ο κ. Τασούλας αναφέρθηκε στη συμβολή των εργαζομένων του Τύπου στην ενημέρωση των πολιτών για τις διεργασίες που συντελούνται στο Κοινοβούλιο, υπογραμμίζοντας την ευθύνη του λειτουργήματός τους, το οποίο καλούνται να επιτελούν με όρους εγκυρότητας, αμεσότητας και συνέπειας, συχνά σε συνθήκες μεγάλης πίεσης αλλά και επαγγελματικής αβεβαιότητας.

«Θέλω να ευχηθώ –τόνισε ο Πρόεδρος της Βουλής– μέσα σε όλες τις βελτιώσεις, τις διορθώσεις και τις αναβαθμίσεις που σιγά σιγά η χώρα μας επιχειρεί να πραγματοποιήσει και πραγματοποιεί, να περιληφθεί και η διόρθωση των πληγμάτων που δέχθηκε και το δικό σας επάγγελμα τα χρόνια της κρίσης. Να είναι ευκολότερο για τους εργαζόμενους στον τομέα του Τύπου να βρίσκουν δουλειά, αλλά και οι δουλειές που υπάρχουν να είναι καλύτερα αμειβόμενες, να είναι πιο γενναιόδωρη η ανταμοιβή αυτής της αφόρητης πίεσης κάτω από την οποία εργάζεστε».

Ο κ. Τασούλας προσέφερε στους δημοσιογράφους και τους φωτογράφους του κοινοβουλευτικού ρεπορτάζ τοπικά προϊόντα από την ιδιαίτερη πατρίδα του, την Ήπειρο.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης Βουλευτές, ο Γενικός Γραμματέας κ. Γεώργιος Μυλωνάκης, ο Ειδικός Γραμματέας κ. Βασίλειος Μπαγιώκος και εκπρόσωποι του Συλλόγου των Υπαλλήλων της Βουλής.