Κόντρα στον «αέρα» μεταξύ Κουίκ – Καπερνάρου

Κόντρα μεταξύ του Τέρενς Κουίκ και του Βασίλειου Καπερνάρου ξέσπασε σε εκπομπή του RealFM. Στη συνέντευξή του, ο κ. Κουίκ υποστήριξε ότι ο κ. Καπερνάρος, κατά την αποχώρησή του, δεν έθεσε κανένα πολιτικό ζήτημα, κανένα πολιτικό επιχείρημα, όπως είπε, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του κ. Καπερνάρου, ο οποίος παρενέβη στην εκπομπή, επισημαίνοντας ότι ο κ. Κουίκ δεν έχει καταλάβει τους λόγους της ανεξαρτητοποίησής του, ενώ τόνισε ότι θα έπρεπε να είχε καταθέσει την ανεξαρτητοποίησή του νωρίτερα και, συγκεκριμένα, «στις 25 Απριλίου, όταν είχε μία συνομιλία με τον πρόεδρο του κινήματος, στην οποία είχε επέλθει μία προσωπική ρήξη».

Παράλληλα, απευθυνόμενος στον κ. Κουίκ, ο κ. Καπερνάρος του απηύθυνε κάλεσμα, αν θέλει, να επικοινωνήσει μαζί του, για να του ξαναπεί αυτά που είπε στην Κοινοβουλευτική Ομάδα. «Θα μπορούσε ο κ. Κουίκ να με πάρει τηλέφωνο να του τα ξαναεξηγήσω αυτά που είπα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!