Κόντρα ΣΥΡΙΖΑ-κυβέρνησης για το ταξίδι Σαμαρά στις ΗΠΑ

Αντιπαράθεση ανάμεσα στο ΣΥΡΙΖΑ και στην κυβέρνηση για το ταξίδι του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ σημειώθηκε σήμερα. Αφορμή ανακοίνωση του κόμματος της αξιμωατικής αντιπολίτευσης σύμφωνα με την οποία αν και «η κυβέρνηση προσπάθησε να επενδύσει επικοινωνιακά στο ταξίδι στις ΗΠΑ, στην ουσία απέτυχε, γιατί ο κ. Σαμαράς ούτε ήθελε ούτε μπορούσε να ψελλίσει τίποτα, όντας ο ίδιος σε ευθεία σύγκρουση με την ελληνική κοινωνία και προσδεδεμένος στο άρμα της κας Μέρκελ και της μνημονιακής λιτότητας».

»Την ίδια στιγμή, η μνημονιακή δικομματική κυβέρνηση στέλνει χιλιάδες πολίτες του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα στην ανεργία, διαλύει ολόκληρους τομείς του κοινωνικού κράτους και ετοιμάζεται για νέα, ακόμα πιο σκληρά μέτρα το φθινόπωρο. Η πλειοψηφία της κοινωνίας δεν αντέχει άλλο και δεν είναι μακριά η ώρα της δημοκρατικής ανατροπής της κυβέρνησης και της πολιτικής της, με το ταυτόχρονο άνοιγμα νέων δρόμων για μια κυβέρνηση της αριστεράς, κυβέρνηση κοινωνικής σωτηρίας, που θα δώσει ελπίδα και προοπτική στο λαό και τον τόπο», καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Κεδίκογλου: O ΣΥΡΙΖΑ ούτε θέλει ούτε μπορεί να αντιληφθεί τι σημαίνει ευθύνη

«O ΣΥΡΙΖΑ ούτε θέλει ούτε μπορεί να αντιληφθεί τι σημαίνει ευθύνη. Το μόνο που μπορεί, είναι να δείχνει την αμηχανία και τη μικροψυχία του για το πετυχημένο ταξίδι του Πρωθυπουργού». Αυτό απάντησε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, προσθέτοντας ότι «οι σκληρές προσπάθειες των Ελλήνων αναγνωρίζονται και η πατρίδα μας αναβαθμίζεται».

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΣΥΡΙΖΑ, ΟΜΠΑΜΑ, ΣΑΜΑΡΑΣ, ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ


Αφήστε μια απάντηση