Κόντρα Ψωμιάδη – Τρεμόπουλου για δικαστική απόφαση

Για συκοφαντική δυσφήμιση σε βάρος του Παναγιώτη Ψωμιάδη καταδικάστηκε ο ευρωβουλευτής των Οικολόγων Πράσινων και περιφερειακός σύμβουλος Μιχάλης Τρεμόπουλος, ο οποίος καλείται να καταβάλει το ποσό των 10.000 ευρώ στον έκπτωτο Περιφερειάρχη.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του κ. Ψωμιάδη, Γιάννη Καραγκούνη, τα παραπάνω προβλέπει η απόφαση 15104 του 2013 του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης.

Η σχετική ανακοίνωση επισημαίνει ότι ο κ. Τρεμόπουλος, σε συνέντευξή του σε εφημερίδα της Θεσσαλονίκης «υποστήριξε εν γνώσει του ψευδώς, ότι ο κ. Ψωμιάδης έχει καταδικασθεί για παράβαση καθήκοντος και σε άλλες περιπτώσεις (αμμοληψίες Αξιού), όμως δεν διαπιστώθηκε δόλος, οπότε ουδείς έθεσε θέμα αργίας ή παύσης».

Τρεμόπουλος: Με τρικ η απόφαση υπέρ Ψωμιάδη

Με ανακοίνωσή του, ο κ. Τρεμόπουλος κατηγορεί τον κ. Ψωμιάδη για απόκρυψη ουσιωδών στοιχείων από την εκδίκαση της υπόθεσης, «με στόχο τη δημιουργία εντυπώσεων», τονίζοντας πως «μόνο ερήμην και χωρίς αντίπαλο μπορεί να κερδίσει ο πρώην τηλενομάρχης».

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι «το ποσό των 10.000 ευρώ επιδικάστηκε μετά από τρικ και εντολή στο δικηγόρο του να παραβεί τη συμφωνία και να εκδικάσει την αγωγή νωρίτερα από το αναμενόμενο και ενώ ο Μ. Τρεμόπουλος περίμενε ουσιώδη μάρτυρά του να έρθει αεροπορικώς από την ΑΘήνα».

Σημειώνεται δε, πως «είναι σαφές ότι η απόφαση αυτή θα ανατραπεί στο Εφετείο, για να αποδειχθεί για άλλη μια φορά ότι και τα ποτάμια έχουν υπερασπιστές, αλλά και ότι το καθεστώς Ψωμιάδη και οι απαράδεκτες πολιτικές του αποτελούν οριστικά παρελθόν για τη Θεσσαλονίκη και την Κ. Μακεδονία

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΨΩΜΙΑΔΗΣ, ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΣ


Αφήστε μια απάντηση