κόντρα-παππά-υπ-υποδομών-για-την-πατρώ-721192
ΠΟΛΙΤΙΚΗ | 31.03.2022 | 19:35

Κόντρα Παππά -Υπ. Υποδομών για την Πατρών -Πύργου

Στον υπ. Υποδομών και Μεταφορών, Κ. Καραμανλή απάντησε ο αρμόδιος τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Ν. Παππάς, σχετικά με την ΕΟ Πατρών – Πύργου.

Αναλυτικά, η δήλωσή του: 

«Αιδώς Αργείοι.

Σταματήσατε για τρία χρόνια ενεργά εργοτάξια της Πατρών – Πύργου.

Φορτώσατε τον Έλληνα φορολογούμενο με 500 εκατ. ευρώ επιπλέον με απευθείας ανάθεση.

Και τώρα ζητάτε και τα ρέστα;

Σήμερα στήσατε φιέστα μέσα σε εργοτάξιο που δούλευε κανονικά επί δικής μας διακυβέρνησης.

Αλλά εδώ δεν ζητάτε συγγνώμη για τα λεωφορεία που καίγονται κάθε μέρα, θα ζητούσατε για τρία χρόνια καθυστέρηση και μισό δισ. ευρώ φέσι;

Η λέξη ντροπή είναι λίγη για να περιγράψει τα έργα (ποια έργα, αλήθεια;) και τις ημέρες σας».

Τι είχε προηγηθεί:

Σημειώνεται ότι σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά του ο Νίκος Παππάς κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι στην Πατρών – Πύργου «όχι μόνο αδράνησε τρία χρόνια, αλλά φεσώνει και τον λαό με άλλα 500 εκατ. ευρώ μέσω απευθείας ανάθεσης».

Ακολούθησε απάντηση από το Υπ. Υποδομών:

«Δεν θέλει μόνο θράσος, θέλει και άγνοια», σχολιάζει το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών για τη δήλωση του βουλευτή και τομεάρχη Υποδομών του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Παππά, για την έναρξη των εργασιών στον αυτοκινητόδρομο Πατρών Πύργου.

«Κατανοούμε τη δυσκολία στην οποία έχει περιέλθει ο ΣΥΡΙΖΑ. Κατανοούμε και τα προσωπικά-πολιτικά αδιέξοδα του κ. Παππά. Αλλά σε όλα τα πράγματα υπάρχει κι ένα όριο», αναφέρει το υπ. Υποδομών και συνεχίζει: «Ο ΣΥΡΙΖΑ των κατατμήσεων, ο ΣΥΡΙΖΑ του μηδενικού έργου στις οκτώ εργολαβίες, ο ΣΥΡΙΖΑ των έκπτωτων διαγωνιζομένων, ο ΣΥΡΙΖΑ του Καλογρίτσα, ο ΣΥΡΙΖΑ με τα βοσκοτόπια, ο ΣΥΡΙΖΑ που ακύρωσε έργο που θα είχε ολοκληρωθεί σήμερα, ο ΣΥΡΙΖΑ των 296 εκατομμυρίων κόστους, όταν με κυβέρνηση ΝΔ η συμβολή του Δημοσίου θα είναι 216 εκατομμύρια, ο ΣΥΡΙΖΑ όλων των παραπάνω ως τι μιλάει;», προστίθεται στο σχόλιο του υπουργείου, που καταλήγει: «Δεν χρειάζεται μόνο θράσος αλλά και άγνοια. Γι’ αυτό, για να μάθει πως ολοκληρώνονται τα έργα, μήπως ενδιαφέρεται ο κ. Παππάς να τον ξεναγήσουμε στα εργοτάξια που ήδη δουλεύουν;»