ΚΚΕ: Πρόκληση οι θριαμβολογίες για το πρωτογενές πλεόνασμα

Πρόκληση χαρακτηρίζει το ΚΚΕ τις θριαμβολογίες της κυβέρνησης για το πρωτογενές πλεόνασμα, καθώς όπως τονίζει αυτό δημιουργήθηκε με την πρωτοφανή οικονομική αφαίμαξη του λαού, η οποία όχι μόνο δε θα σταματήσει, αλλά θα συνεχιστεί με νέα φοροληστεία των λαϊκών στρωμάτων, μειώσεις μισθών, συντάξεων και κοινωνικών παροχών.

Η ανακοίνωση του ΚΚΕ

«Αποτελούν πρόκληση οι θριαμβολογίες της κυβέρνησης για το πρωτογενές πλεόνασμα, όταν αυτό δημιουργήθηκε με την πρωτοφανή οικονομική αφαίμαξη του λαού, η οποία όχι μόνο δε θα σταματήσει, αλλά θα συνεχιστεί με νέα φοροληστεία των λαϊκών στρωμάτων, μειώσεις μισθών, συντάξεων και κοινωνικών παροχών.

 Το όποιο νέο κούρεμα του χρέους δε θα σταματήσει την αντιλαϊκή επίθεση. Αυτή θα συνεχιστεί, ανεξάρτητα από το όποιο μίγμα διαχείρισης αποφασιστεί, για να εξασφαλιστούν τα συμφέροντα των μονοπωλίων.

Ο λαός δεν πρέπει να ελπίζει σε λύση υπέρ του από την κυβέρνηση και την αξιωματική αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ. Λαϊκή συσπείρωση και Συμμαχία τώρα για να ανοίξει ο δρόμος για εξελίξεις προς όφελός του».

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ, ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ, ΚΚΕ


Αφήστε μια απάντηση