ΚΚΕ: Κατάλυση Δημοκρατίας, Βουλής με την πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για διαθεσιμότητα

«Η πράξη νομοθετικού περιεχομένου που, μεταξύ άλλων, ρυθμίζει θέματα σχετικά με τη διαθεσιμότητα των δημοσίων υπαλλήλων, στοχεύει στην παράκαμψη εμποδίων από τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων ιδιαίτερα στον χώρο των ΟΤΑ και τις δυσκολίες των «αιρετών» να συμπράξουν ανοικτά στις απολύσεις» επισημαίνει το ΚΚΕ με σχόλιό του. Επίσης, αναφέρει ότι «για μια ακόμη φορά η κυβέρνηση με τη σύμπραξη του Προέδρου της Δημοκρατίας προχώρησε στην έκδοση πράξης νομοθετικού περιεχομένου, παρακάμπτοντας ακόμη μια φορά τη Βουλή».

«Η δικτατορία του κεφαλαίου αποκαλύπτεται και πάλι. Όταν οι θεσμοί τους, δεν τους διευκολύνουν ή τους εμποδίζουν να προχωρήσουν με την άνεση που θα ήθελαν, δεν έχουν τον παραμικρό δισταγμό να τους παρακάμψουν. Αυτό δείχνει και τον πραγματικό, ταξικό χαρακτήρα όλων αυτών των θεσμών» τονίζει στη συνέχεια το ΚΚΕ προσθέτοντας ότι «η έκβαση της αναμέτρησης θα κριθεί από την ικανότητα και την αποφασιστικότητα του οργανωμένου κινήματος της εργατικής τάξης και των συμμάχων της».

ΠΗΓΗ: ΑΜΠΕ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΚΚΕ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]