ΚΚΕ για δηλώσεις Τσιρώνη: Βαθιά πολιτικό και όχι «γεωγραφικό» νόημα

Τις δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιου δήμαρχου Αθηναίων (με τους «Οικολόγους – Πράσινους») Γιάννη Τσιρώνη σε ότι έχει να κάνει με το Καστελλόριζο σχολίασε το ΚΚΕ αναφέροντας σε ανακοίνωσή του πως  έχουν βαθιά πολιτικό και όχι «γεωγραφικό» νόημα. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Οι δηλώσεις του κ. Τσιρώνη, βουλευτή και πρώην υπουργού της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, έχουν βαθιά πολιτικό και όχι «γεωγραφικό» νόημα, παραπέμποντας ουσιαστικά στο ότι το Καστελόριζο υπάγεται σε κάποιο άλλο καθεστώς από τα υπόλοιπα ελληνικά νησιά. Αν μάλιστα σ’ αυτές τις δηλώσεις προστεθούν και εκείνες του υπουργού Εξωτερικών κ. Κατρούγκαλου, περί δικαιωμάτων της Τουρκίας στην Ανατολική Μεσόγειο, τότε έχουμε να κάνουμε με τροχιοδεικτικές βολές, που καλλιεργούν τη λογική της «συνδιαχείρισης» υπό καθεστώς επικυριαρχίας των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ».

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΚΚΕ, ΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΝΟΗΜΑ, ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ, ΠΟΛΙΤΙΚΟ, ΤΣΙΡΩΝΗ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!