ΚΙΝΑΛ: «Πολύ μεγάλο show, για κονδύλια που θα πάνε σε λίγους»

  • Απο Aftodioikisi News
  • 17 Ιουνίου 2021 - 14:51
  • Comments Off
ΚΙΝΑΛ: Να ανακαλέσει την αναδρομική ισχύ της τροπολογίας για την κινητικότητα

ΚΙΝΑΛ: «Πολύ μεγάλο show, για κονδύλια που θα πάνε σε λίγους»

«Τα 37,5 δις του Ευρωπαϊκού Ταμείου Ανάκαμψης πρέπει να αφορούν τους «πολλούς», όλες τις παραγωγικές και κοινωνικές δυνάμεις της χώρας. Όμως το Κυβερνητικό σχέδιο επικεντρώνεται στους λίγους, και στους εκλεκτούς της Κυβέρνησης».

Αυτό είναι το σχόλιο του ΚΙΝΑΛ για την παρουσίαση του κυβερνητικού σχεδίου για την αξιοποίηση των πόρων του Ταμείου Ανάκαμψης.

«Ο κ. Μητσοτάκης επέλεξε αντί του δημόσιου πολιτικού διαλόγου, την ασφάλεια του επικοινωνιακού show με τους Υπουργούς και τους επιλεγμένους συνομιλητές του. Παρ’ ότι το Πρόγραμμα υπερβαίνει τον χρόνο της θητείας του. Όμως το show δεν μπορεί να κρύβει για πολύ την αλήθεια» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΚΙΝΑΛ και υπογραμμίζει

«Αυτό το σχέδιο δεν εγγυάται την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας. Γιατί απουσιάζουν η ελληνική μικρομεσαία επιχείρηση και η στήριξη του σύγχρονου αγροδιατροφικού τομέα.

Γιατί η μετάβαση στην ψηφιακή και πράσινη οικονομία, δεν συνδέεται μα την παραγωγή στον τόπο μας και την δημιουργία νέων θέσεων εργασίας. Γιατί τα κονδύλια για την Υγεία, την Παιδεία, το Δημογραφικό είναι ανεπαρκή για μια ουσιαστική αλλαγή. Γιατί είναι ένα μοντέλο εισαγωγών και κατανάλωσης. Απαιτούμε να έρθει το θέμα το ταχύτερο στη Βουλή. Εκεί που η ασφάλεια του μονόλογου δεν θα υπάρχει για τον κ. Μητσοτάκη»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΚΙΝΑΛ, ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]