ΚΙΝΑΛ: Μητσοτάκης και Τσίπρας πάνε σε διχαστική εκλογική αναμέτρηση - Aftodioikisi.gr
Πέμπτη
18
Νοέμβριος
Back
ΚΙΝΑΛ: Οι τελικοί υποψήφιοι και οι υπογραφές που κατέθεσαν

ΚΙΝΑΛ: Μητσοτάκης και Τσίπρας πάνε σε διχαστική εκλογική αναμέτρηση

ΚΙΝΑΛ: Μητσοτάκης και Τσίπρας πάνε σε διχαστική εκλογική αναμέτρηση

«Ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Τσίπρας, ως λύση στα δικά τους αδιέξοδα, διαμορφώνουν συνειδητά το πλαίσιο μιας διχαστικής εκλογικής αναμέτρησης».

Το Κίνημα Αλλαγής βλέπει «διχαστικές» εκλογές πίσω από τα γεγονότα των τελευταίων ημερών και την κατακόρυφη όξυνση του πολιτικού κλίματος.

«Είχαμε επισημάνει με την χθεσινή παρέμβαση της Προέδρου Φώφης Γεννηματά, ότι Κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ παίζουν με τη φωτιά, καλλιεργώντας συνειδητά μια επικίνδυνη όξυνση μακριά από τα πραγματικά προβλήματα της κοινωνίας.

Δυστυχώς αυθημερόν επαληθευτήκαμε. Την ώρα που η χώρα αντιμετωπίζει την έξαρση της πανδημίας, οι επιχειρήσεις και οι εργαζόμενοι βυθίζονται στην αβεβαιότητα, η πολιτική ζωή φαντάζει εγκλωβισμένη σε ένα συγκρουσιακό τεχνητό δίπολο.

Από την μια η υπέρμετρη βία της αστυνομίας, από την άλλη ενέργειες που πυροδοτούν και προσφέρουν έδαφος σε αυτούς που επιδιώκουν την αναταραχή και την αναπαραγωγή της βίας.

Ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Τσίπρας, ως λύση στα δικά τους αδιέξοδα, διαμορφώνουν συνειδητά το πλαίσιο μιας διχαστικής εκλογικής αναμέτρησης.

Ο ένας γιατί αποδεικνύεται αδύναμος και αναποτελεσματικός να διαχειριστεί την υγειονομική και οικονομική κρίση. Ο άλλος γιατί επιχειρεί και πάλι να καλύψει την απουσία πολιτικής, με την όξυνση και τον λαϊκισμό. Η κοινωνία όμως που δοκιμάζεται περιμένει απαντήσεις στα προβλήματα της», αναφέρει το ΚΙΝΑΛ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!