κέρδισαν-πασοκ-κινημα-αλλαγησ-ήλιος-1018626
ΠΟΛΙΤΙΚΗ | 09.05.2022 | 00:20

Κέρδισαν ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ & ήλιος -Ανδρουλάκης: Συγκλονιστική συμμετοχή από 170.000 μέλη

To ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ, και τον ήλιο για σύμβολο επέλεξε η συντριπτική πλειοψηφία των φίλων του κόμματος που πήγαν χθες στις κάλπες. Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πάνω από το 90% των περισσότερων από 170.000 φίλων του κόμματος έκαναν τις παραπάνω επιλογές.

Με δήλωσή του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ -Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης έκανε λόγο για «συγκλονιστική συμμετοχή που δυνάμωσε την ελπίδα που γεννήθηκε τον Δεκέμβριο. Ευχαριστώ τα πάνω από 170 χιλιάδες μέλη, που έδωσαν δυναμικό παρών, παίρνοντας το μέλλον της παράταξης στα χέρια τους.

Οι πολίτες αποφάσισαν: Το σύμβολο μας, ο ήλιος, επέστρεψε.

Μαζί με τις μνήμες μιας ιστορικής παράταξης, που ταυτίστηκε με τους αγώνες του λαού μας για δημοκρατία, κοινωνική δικαιοσύνη και εθνική αξιοπρέπεια.

Επέστρεψαν οι προσδοκίες να γίνει ξανά η Δημοκρατική Παράταξη, μαζί με τις δυνάμεις της ελληνικής σοσιαλδημοκρατίας, της ανανεωτικής αριστεράς και των κινημάτων της οικολογίας , η φωνή της δημιουργικής Ελλάδας.

Της Ελλάδας της προόδου, της αλληλεγγύης και της ανάπτυξης.

Η φωνή των Ελλήνων, που αγωνιούν για ένα καλύτερο μέλλον, επιζητώντας την διαφάνεια και την αξιοκρατία.

Η φωνή των νεότερων γενεών που αγωνίζονται για περισσότερες ευκαιρίες στη ζωή τους.

Οικοδομούμε μέρα με τη μέρα μια καινούργια σχέση εμπιστοσύνης με τον ελληνικό λαό σε κάθε πεδίο των μεγάλων προκλήσεων της εποχής μας.

Μπροστά μας έχουμε κρίσιμες κοινωνικές και πολιτικές μάχες.

Προχωράμε με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής.

Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε

Όλοι μαζί θα νικήσουμε.», κατέληξε ο κ. Ανδρουλάκης.