Κατσίκης: Θα αποτρέψουμε να έρθει στη Βουλή η συμφωνία των Πρεσπών

«Ξεκαθαρίζουμε ότι είτε αποσύρουμε την εμπιστοσύνη, είτε ρίξουμε την κυβέρνηση, αυτό που θα κάνουμε είναι να αποτρέψουμε το σχέδιο της συμφωνίας να έρθει στη Βουλή και να κυρωθεί», σημείωσε ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Κώστας Κατσίκης μιλώντας στον ΑΝΤ1, ενώ συμπλήρωσε:«Δε θέλουμε να αντιμετωπίσουμε τον κίνδυνο να την ψηφίσουν κάποιοι άλλοι».

Κληθείς να απαντήσει στο γιατί δεν στήριξαν την πρόταση μομφής της Νέας Δημοκρατίας, διερωτήθηκε «έπρεπε να ρίξουμε από τότε την κυβέρνηση, ως εντολοδόχοι της Νέας Δημοκρατίας;».

Αναφορικά με τη διαφοροποίηση του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Θανάση Παπαχριστόπουλου στο θέμα της συμφωνίας των Πρεσπών και συγκεκριμένα την απόσυρση της εμπιστοσύνης του συγκυβερνώντος κόμματος στην κυβέρνηση υποστήριξε ότι ο Θ. Παπαχριστόπουλος, εξέφρασε διαφορετική άποψη, «δεν είπε ότι όταν έρθει εκείνη η ώρα θα διαφωνήσει».

«Ο κ. Παπαχριστόπουλος έχει εκφράσει πολλές φορές διαφορετική άποψη από αυτήν του κόμματος, ποτέ όμως δεν διέρρηξε τις σχέσεις του με το κόμμα», συμπλήρωσε και εξήγησε ότι, «ο κάθε βουλευτής έχει το δικαίωμα της προσωπικής άποψης».

«Έχει αποφασιστεί η στάση του κόμματος που θα κρατήσουμε σε αυτό το θέμα», δήλωσε και κατέληξε διερωτώμενος, αν «μπορεί η στάση Παπαχριστόπουλου να εμποδίσει τον κ. Καμμένο», εκτιμώντας πως όχι.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΒΟΥΛΗ, ΚΑΤΣΙΚΗΣ, ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!