Κατέθεσε τις υπογραφές για την υποψηφιότητά του ο Νίκος Ανδρουλάκης

Ο Νίκος Ανδρουλάκης κατέθεσε σήμερα στον επικεφαλής της Ανεξάρτητης Επιτροπής Διαδικασιών και Δεοντολογίας (ΑΕΔΔ), κ. Νίκο Αλιβιζάτο, λίστα με 1.700 υπογραφές στήριξης της υποψηφιότητάς του για την ηγεσία της Δημοκρατικής Παράταξης.

Σύμφωνα με το γραφείου του, «πρόκειται για μέρος των χιλιάδων υπογραφών που συλλέχθηκαν μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του κ. Ανδρουλάκη στις 8 Σεπτεμβρίου 2017 και οι οποίες αποτυπώνουν τη μαζική, εθελούσια δημόσια στήριξη».

Ειδικότερα κατατέθηκαν 1.300 υπογραφές από τις 13 περιφέρειες της χώρας και άλλες 400 από επιστήμονες και εργαζόμενους που διαμένουν στο εξωτερικό.

 

Ακολουθεί η επιστολή προς τον Νίκο Αλιβιζάτο:

Προς: Ανεξάρτητη Επιτροπή Διαδικασιών και Δεοντολογίας (ΑΕΔΔ) για την εκλογή επικεφαλής του νέου πολιτικού φορέα. (Υπόψη Προέδρου κ. Νίκου Αλιβιζάτου)

Αξιότιμε Κύριε Πρόεδρε,

Δια της παρούσης επιστολής και σε συνέχεια της από 08/09/2017 υποβολής δήλωσης υποψηφιότητάς μου, σας καταθέτω, σύμφωνα με τα όσα προβλέπονται για τη διαδικασία, 1.700 υπογραφές, ως μέρος του συνόλου των υπογραφών από το κίνημα των εθελοντών που έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την υποστήριξη της υποψηφιότητάς μου.

Οι υπογραφές αυτές καλύπτουν το σύνολο των 56 εκλογικών περιφερειών της Χώρας και αντιστοιχούν σε 100 ανά διοικητική περιφέρεια, πλέον υπογραφών που προέρχονται από Έλληνες που ζουν και εργάζονται στο εξωτερικό.

Με εκτίμηση,

Νίκος Ανδρουλάκης

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ, ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ, ΝΙΚΟΣ ΑΛΕΒΙΖΑΤΟΣ, ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!