Κασιδιάρης-Δίκη Χρυσής Αυγής: Επιχειρεί να μπλέξει συνεργάτη του Αντώνη Σαμαρά

«Παρών» στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών στο οποίο εκδικάζεται η υπόθεση της Χρυσής Αυγής δίνει ο Ηλίας Κασιδιάρης, o οποίος ζήτησε τον λόγο προκειμένου να τοποθετηθεί για σημαντικά -όπως ο ίδιος χαρακτήρισε- στοιχεία που διέφυγαν του δικαστηρίου.

Αφού δήλωσε πώς η ζωή του έχει καταστραφεί από την απόφαση του δικαστηρίου επιχείρησε να εμπλέξει κυβερνητική παρέμβαση από στενό συνεργάτη του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.

«Οφείλω να προβώ σε και δήλωση προσκομίζοντας παράλληλα ένα στοιχείο, που υπάρχει στη δικογραφία αλλά έχει διαφύγει του δικαστηρίου. Ένα συνταρακτικό στοιχείο. Στην υπόθεση αυτή υπάρχουν πολιτικές κρίσιμες παρεμβάσεις. Πηγαίνω στις άρσεις τηλεφωνικού απορρήτου που έγιναν μετά το βράδυ της δολοφονίας. Στις 19 Σεπτεμβρίου 2013 εμφανίζεται επανειλημμένως τηλεφωνικός αριθμός που συνδέεται με ανώτατο κυβερνητικό παράγοντα της Κυβέρνησης Σαμάρα. Ο Τηλεφωνικός αριθμός ανήκει στη γενική Γραμματεία συντονισμού του κυβερνητικού έργου. Μιλάμε για ανώτατο στέλεχος της κυβέρνησης.  Ο συγκεκριμένης τηλεφωνικός αριθμός έχει τηλεφωνική επικοινωνία την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου, δυο ήμερες πριν τη δολοφονία, με πρόσωπο που έχει σχέση με τον καθ’ομολογία δολοφόνο Ρουπακιά. Υπάρχουν συνεχείς τηλεφωνικές επικοινωνίες το καλοκαίρι. Ζήτω ως κατηγορούμενος να διαλευκανθεί η υπόθεση ακόμη και αυτή την κρίσιμη ώρα» είπε ο Κασιδιάρης.

Όπως ανέφερε, ο τηλεφωνικός αυτός αριθμός ανήκει στο νομικό πρόσωπο της Γενικής Γραμματείας Συντονισμού του Κυβερνητικού Έργου και πιστώνεται στο φυσικό πρόσωπο «Βαρτζόπουλος Δημήτριος», που όπως υποστηρίζει ο Ηλίας Κασιδιάρης ήταν ο «εξ’ απορρήτων του Αντώνη Σαμαρά». Συγκεκριμένα, ο Κασιδιάρης υποστήριξε ότι ο «Δημήτρης Βαρτζόπουλος» είχε τηλεφωνικές επικοινωνίες με άλλο πρόσωπο που επικοινωνούσε απευθείας με τον Γιώργο Ρουπακιά, δύο ημέρες πριν τη δολοφονία, αλλά και αρκετές φορές μετά από αυτήν.

 Ο Ηλίας Κασιδιάρης, παρά το γεγονός ότι η αποδεικτική διαδικασία έχει τελειώσει προ πολλού, ζήτησε να προσέλθει στο δικαστήριο ο «Βαρτζόπουλος» ώστε να καταθέσει τι συζητούσε με τον Δήμου πριν και μετά τη δολοφονία Φύσσα.
Πάντως, η Πολιτική Αγωγή φαίνεται να μη δίνει μεγάλη βάση στο νέο σόου του Ηλία Κασιδιάρη, στις «καθυστερήσεις» της διαδικασίας.

«Αν ο Κασιδιάρης ψάχνει να βρει τη σχέση της εγκληματικής οργάνωσης με την τότε κυβέρνηση, ας απευθυνθεί στον συνεργάτη του στη Βουλή χρυσαυγίτη Ζούμπο ο οποίος τον ενημέρωνε για τις κατευθύνσεις που έδινε ο Μπαλτάκος για την ψήφο της Χρυσής Αυγής σε νομοσχέδια της τότε κυβέρνησης. Επί πεντέμιση χρόνια δεν έρχονταν στο δικαστήριο. Και τώρα που καταδικάστηκαν και επίκειται η φυλάκισή τους, θυμήθηκαν τη δικογραφία την οποία χαρακτήριζαν “γελοία”», σχολίασε άμεσα μέσω ανάρτησης στο facebook ο δικηγόρος της Πολιτικής Αγωγής, Θανάσης Καμπαγιάννης. «Κακοπαιγμένο θέατρο για τους τελευταίους αφελείς, επιθανάτιος ρόγχος του ναζιστικού μορφώματος», καταλήγει.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ, ΣΑΜΑΡΑΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]