Καρανίκας: Στέλνει στα … «τσακίδια» την El Dorado-«Μη στεριώσεις πουθενά»

Με την φράση «Στα τσακίδια el dorado και να μην στεριώσεις πουθενά» ο Νίκος Καρανίκας, σύμβουλος του πρωθυπουργού, σχολίασε την απόφαση της επιχείρησης που θα επένδυε στη χώρα μας, να αποχωρήσει.

Πριν κάποια επίσημη αντίδραση της κυβέρνησης  κι ενώ ο Αλέξης Τσίπρας εμφανίζεται ως φίλος των επενδυτών, ο σύμβουλός του Νίκος Καρανίκας, με «κατάρες» αποχαιρετά την εταιρία, ενώ ζητά από την τοπική κοινωνία να ξεσηκωθεί προκειμένου να γίνει οριστική η αποχώρησή της.

Η ανάρτησή του στο facebook:

«Η el dorado έκανε αυτό που μπορεί. Μόλυνση , καταστροφή του δάσους , διάλυση ανθρώπινων σχέσεων, εξαγορά συνειδήσεων. Η τοπική κοινωνία σήμερα πρέπει να βγει στον δρόμο. ..της αποχώρησης αυτής της εταιρίας και αυτου του «εργου» και να στηριξει της έξοδο της απο την χωρα μας, ώστε να γίνει πραγματικότητα η απειλή της. Στα τσακιδια el dorado και να μην στεριώσεις πουθενά.»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, FACEBOOK, ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ, ΣΧΟΛΙΟ, EL DORADO


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!