κανέλλη-για-αντιεμβολιαστές-το-σλόγ-225508
ΠΟΛΙΤΙΚΗ | 13.07.2021 | 21:47

Κανέλλη για αντιεμβολιαστές: «Το σλόγκαν για το καλοκαίρι είναι κολυμπάω και γ@μ@ω»

Έξω από τα δόντια τα είπε η Λιάνα Κανέλλη που έφερε για παράδειγμα το «τραγούδι» του γιου της Αννίτας Πάνια και του Νίκου Καρβέλα.

Η Λιάνα Κανέλλη μάς έχει συνηθίσει να τα λέει έξω από τα δόντια. Σταράτα, δίχως υπεκφυγές και μισόλογα. Αυτό έκανε μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά για τους αντιεμβολιαστές, που έφερε ως παράδειγμα και τον νόμο για τους καπνιστές στα μαγάζια.

Η ίδια φανατική καπνίστρια, είπε πως οφείλει να σεβαστεί τους άλλους για να μην τους κάνει παθητικούς καπνιστές για το βίτσιο της. Έτσι οφείλουν να κάνουν και οι αντιεμβολιαστές.

Μίλησε δε και για την κουλτούρα που κυριαρχεί στην κοινωνία και έφερε για παράδειγμα το viral τραγούδι του Αντρέα Καρβέλα, του 13χρονου γιου του Νίκου Καρβέλα και της Αννίτας Πάνια, που βωμολοχεί και κάνει χειρονομίες.

Η Λιάνα Κανέλλη είπε λοιπόν: «Όταν αυτή τη στιγμή που μιλάμε, είναι viral, το σχολείο είναι πορνείο, τα μαθηματικά και τα ελληνικά είναι τα χειρότερα μαθήματα, και το σλόγκαν για το καλοκαίρι είναι κολυμπάω και γ…ω -και μην μου πει κανένα ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο τίποτα, αυτό παίζει σε όλο το διαδίκτυο και το βλέπουν όλα τα παιδάκια- και αυτό γίνεται ρεύμα κουλτούρας….».

Στη συνέχεια είπε: «Ήθελα να ξέρω αν οι αντι-εμβολιαστές συνειδητοποιούν, σε ποιο βαθμό κινδυνεύουν από μία κοινωνία που δηλητηριάζεται και αποκτά την αντίληψη ότι πρέπει να μείνει πίσω σε όλα, έτσι ώστε να μπορεί να την ελέγχει, αυτός που την εκμεταλλεύεται και τη βάζει σαν το σκυλί να δουλεύει για να βγάζει λεφτά. Αυτή είναι η ιστορία».