Καμμένος: Στηρίζω πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης

Στην θέση του για στήριξη πρόταση μομφής της ΝΔ κατά της κυβέρνησης με αφορμή τη συζήτηση στη Βουλή για την κύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών επανήλθε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, ο οποίος συναντήθηκε με τον Τάκη Μπαλτάκο στο πλαίσιο των επαφών του μετά την αποχώρησή του από την κυβέρνηση.

Ο κ. Καμμένος υπογράμμισε ότι «έχω καλέσει τον κ. Μητσοτάκη να καταθέσουμε από κοινού πρόταση δυσπιστίας με την προϋπόθεση ότι ο ίδιος θα δεσμευτεί να μην υπάρχει ο όρος Μακεδονία σε μελλοντική λύση», αν και διευκρίνισε ότι «αν αυτό δεν γίνει θα πρέπει να δω το κείμενο της πρότασης δυσπιστίας και τι αφορά ακριβώς. Αν η πρόταση δυσπιστίας αφορά στη Συμφωνία των Πρεσπών δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι θα την ψηφίσουμε. Θα κάνουμε τα πάντα ώστε να μπλοκάρουμε τη Συμφωνία».

Υπενθυμίζεται ότι το τελευταίο διάστημα έχουν πυκνώσει οι πληροφορίες ότι η Νέα Δημοκρατία σκέφτεται να καταθέσει πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης με στόχο να βάλει ένα τελευταίο ανάχωμα στην επικύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΚΑΜΜΕΝΟΣ, ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΜΦΗΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!