Categories: Πολιτική

Καμμένος: Κατήγγειλε με στοιχεία την «τακτική» του δημοσιογραφικού οργανισμού Μαρινάκη

Οργή του Π. Καμμένου στη συνέντευξη Τύπου, κάνοντας λόγο για συκοφαντία του δημοσιογραφικού οργανισμού Μαρινάκη (Κουρτάκης, Τζένος, Παραπολιτικά) εις βάρος του και εις βάρος της οικογένειάς του και της γυναίκας του και την προσπάθεια που γίνεται να τον εμπλέξουν σε διάφορες υποθέσεις γύρω από την υπόθεση Παπαγγελόπουλου.

Ο Π. Καμμένος αρνήθηκε κατηγορηματικά τόσο την ύπαρξη διαλόγου όσο και ότι υπήρξε συνάντησή του με τον πρώην υπουργό Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, στο Μέγαρο Μαξίμου κατά την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

“Μπορεί με τον Αλέξη Τσίπρα να διαφωνήσαμε για τη Συμφωνία των Πρεσπών και να αποχώρησα από την κυβέρνηση, αλλά ο κ. Τσίπρας υπήρξε θεσμικός πρωθυπουργός, που δεν θα επέτρεπε να γίνουν τέτοιου είδους συζητήσεις, ούτε να υπάρχει τέτοιο ύφος”.

«Προσπαθούν να θίξουν την τιμή μου. Παραθέτω έγγραφα και αποφάσεις της Εισαγγελίας. Δεν υπάρχει έρευνα που να αφορά στο πρόσωπό μου, ούτε στο όνομα της γυναίκας μου. Οι διάλογοι που δημοσιεύτηκαν έγιναν το 2017 ενώ η δικογραφία συντάχθηκε το 2016. Να ψάξουμε λοιπόν ποιοι πήγαν να προσθέσουν “πράγματα” μέσα στη δικογραφία», είπε ο Π. Καμμένος κάνοντας αναφορά και… στο ΝΟΟR1 αλλά… και στις παράνομες χρηματοδοτήσεις των ΜΜΕ από το ΚΕΕΛΠΝΟ.

“Προσπάθησαν να με εμπλέξουν σε μια σειρά υποθέσεων ακόμη και με τον κουμπάρο μου. O μακαρίτης Παπαχρίστος ήταν εκείνος που οργάνωσε την ασφάλεια του κ. Μαρινάκη. Γιατί δεν ανέφεραν που εργαζόταν μέχρι τότε;”, πρόσθεσε.

Ακολούθως, ο Π. Καμμένος αναφέρθηκε στην παρουσία του Δ. Καμμένου στους ΑΝΕΛ, στον κοριό της ΕΥΠ και στις επιρροές του “συστήματος” που υπήρχε στο “μεγάλο λιμάνι” ακόμη και με εκπροσώπους της Εκκλησίας.

“Δεν έχω καμία εμπλοκή σε όλα αυτά που με κατηγορούν, δεν υπάρχει καμία καταδικαστική απόφαση”, τόνισε ο Π. Καμμένος κλείνοντας με τη δέσμευση ότι θα κυνηγήσει μέχρι τέλους τους συκοφάντες του.

Ο κ. Καμμένος επεσήμανε επίσης ότι «ο όμιλος των Παραπολιτικών επέλεξε να δημοσιοποιήσει διαλόγους με σκοπό να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη. Είναι ο όμιλος που ακόμα και τώρα με την καμπάνια του κορονοϊού, πήρε ένα εκατομμύριο ευρώ από το κράτος. Οι δε καταδικαστικές αποφάσεις εναντίον τους ανέρχονται στα 100.000 ευρώ τους τελευταίους μήνες, την ίδια ώρα που προβαίνουν σε σεξιστικές επιθέσεις κατά της συζύγου μου, δικηγόρου Ελένης Τζούλη».

Το ερώτημα όμως είναι εάν αυτοί που αποκαλύπτουν αυτό το διάλογο, αποκαλύπτονται ότι οι ίδιοι έχουν στήσει και παραδικαστικό κύκλωμα. Προσπάθησαν να με πλέξουν λόγω της κουμπαριάς μου με τον δολοφονημένο Σπύρο Παπαχρήστο (του έχω βαφτίσει το παιδί). Ο άνθρωπος αυτός είχε εξουδετερώσει κύκλωμα ναρκωτικών μέσα στις Ένοπλες Δυνάμεις. Μέχρι και την ημέρα της δολοφονίας του, ο μακαρίτης Παπαχρήστος ήταν επικεφαλής ασφαλείας της μεγαλύτερης εφοπλιστικής οικογένειας της Ελλάδος και ουδέποτε είχε καταδικαστεί με τέτοιες υποθέσεις διαφθοράς. Επειδή όμως ο συγκεκριμένος όμιλος προσπαθώντας να εμπλέξει εμένα έθεσε τις κοινωνικές σχέσεις ως κατηγορητήριο, θα σας αποκαλύψω σήμερα ότι ο μακαρίτης ήταν ο άνθρωπος που οργάνωσε την ασφάλεια του κ. Μαρινάκη. Μάλιστα τον συνόδευε στην Άπω Ανατολή για την παραλαβή πλοίων, στα γήπεδα της Αγγλίας και στις κοινωνικές σχέσεις και στις συναντήσεις με πολιτικά πρόσωπα. Γιατί δεν αναφέρουν στον Όμιλο πού εργαζόταν ο Παπαχρήστος μέχρι τότε;».

Comments are closed.


Recent Posts

Ουκρανία: Μπορεί να χρειαστεί να υποχωρήσουμε από το Λουγκάνσκ

Ο κυβερνήτης της ανατολικής επαρχίας Λουγκάνσκ στην Ουκρανία, η οποία σχεδόν έχει περιέλθει πλήρως στον έλεγχο της Ρωσίας, δήλωσε σήμερα…

5 ώρες ago

Ρωσία: Κυρώσεις σε βουλευτές που απαίτησαν «αποχώρηση των στρατευμάτων» από Ουκρανία

Κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της τοπικής συνέλευσης στην περιφέρεια Πριμόριε, στη Ρωσία, κομμουνιστές βουλευτές ζήτησαν σήμερα, Παρασκευή 27 Μαΐου, να…

7 ώρες ago

Οικονόμου: Τελικά ο Τσίπρας είναι με τη βιβλιοθήκη ή με τη βαριοπούλα;

«Αντί να πετάει την μπάλα στην εξέδρα ο κ. Τσίπρας οφείλει να απαντήσει: είναι με τη βιβλιοθήκη ή με τη…

8 ώρες ago

Χρ. Παππούς: Εκτός Δ. Φυλής οι νέες εγκαταστάσεις διαχείρισης των απορριμμάτων

Εκτός του χώρου διαχείρισης των απορριμμάτων της Φυλής (ΟΕΔΑ Φυλής) θα βρίσκονται, σύμφωνα με το νέο Περιφερειακό Σχεδιασμό Διαχείρισης των…

8 ώρες ago

Champions League-τελικός: Εισιτήρια στη «μαύρη αγορά»- Πόσο κοστίζουν

«Τρελές» τιμές στη «μαύρη αγορά» των εισιτηρίων για τον αυριανό (28/5) τελικό του Champions League στο «Stade de France», ανάμεσα…

8 ώρες ago

Πλεύρης: Έστειλε στην Αρχή Διαφάνειας την υπόθεση γιατρού που πήρε φακελάκι και επέστρεψε στο ΕΣΥ

Απαντώντας σε δημοσιεύματα που αφορούν στην επιστροφή γιατρού στο ΕΣΥ, ο οποίος κατηγορείται για χρηματισμό, ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης,…

8 ώρες ago