Καμμένος: Κατήγγειλε με στοιχεία την «τακτική» του δημοσιογραφικού οργανισμού Μαρινάκη

Οργή του Π. Καμμένου στη συνέντευξη Τύπου, κάνοντας λόγο για συκοφαντία του δημοσιογραφικού οργανισμού Μαρινάκη (Κουρτάκης, Τζένος, Παραπολιτικά) εις βάρος του και εις βάρος της οικογένειάς του και της γυναίκας του και την προσπάθεια που γίνεται να τον εμπλέξουν σε διάφορες υποθέσεις γύρω από την υπόθεση Παπαγγελόπουλου.

Ο Π. Καμμένος αρνήθηκε κατηγορηματικά τόσο την ύπαρξη διαλόγου όσο και ότι υπήρξε συνάντησή του με τον πρώην υπουργό Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, στο Μέγαρο Μαξίμου κατά την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

«Μπορεί με τον Αλέξη Τσίπρα να διαφωνήσαμε για τη Συμφωνία των Πρεσπών και να αποχώρησα από την κυβέρνηση, αλλά ο κ. Τσίπρας υπήρξε θεσμικός πρωθυπουργός, που δεν θα επέτρεπε να γίνουν τέτοιου είδους συζητήσεις, ούτε να υπάρχει τέτοιο ύφος».

«Προσπαθούν να θίξουν την τιμή μου. Παραθέτω έγγραφα και αποφάσεις της Εισαγγελίας. Δεν υπάρχει έρευνα που να αφορά στο πρόσωπό μου, ούτε στο όνομα της γυναίκας μου. Οι διάλογοι που δημοσιεύτηκαν έγιναν το 2017 ενώ η δικογραφία συντάχθηκε το 2016. Να ψάξουμε λοιπόν ποιοι πήγαν να προσθέσουν «πράγματα» μέσα στη δικογραφία», είπε ο Π. Καμμένος κάνοντας αναφορά και… στο ΝΟΟR1 αλλά… και στις παράνομες χρηματοδοτήσεις των ΜΜΕ από το ΚΕΕΛΠΝΟ.

«Προσπάθησαν να με εμπλέξουν σε μια σειρά υποθέσεων ακόμη και με τον κουμπάρο μου. O μακαρίτης Παπαχρίστος ήταν εκείνος που οργάνωσε την ασφάλεια του κ. Μαρινάκη. Γιατί δεν ανέφεραν που εργαζόταν μέχρι τότε;», πρόσθεσε.

Ακολούθως, ο Π. Καμμένος αναφέρθηκε στην παρουσία του Δ. Καμμένου στους ΑΝΕΛ, στον κοριό της ΕΥΠ και στις επιρροές του «συστήματος» που υπήρχε στο «μεγάλο λιμάνι» ακόμη και με εκπροσώπους της Εκκλησίας.

«Δεν έχω καμία εμπλοκή σε όλα αυτά που με κατηγορούν, δεν υπάρχει καμία καταδικαστική απόφαση», τόνισε ο Π. Καμμένος κλείνοντας με τη δέσμευση ότι θα κυνηγήσει μέχρι τέλους τους συκοφάντες του.

Ο κ. Καμμένος επεσήμανε επίσης ότι «ο όμιλος των Παραπολιτικών επέλεξε να δημοσιοποιήσει διαλόγους με σκοπό να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη. Είναι ο όμιλος που ακόμα και τώρα με την καμπάνια του κορονοϊού, πήρε ένα εκατομμύριο ευρώ από το κράτος. Οι δε καταδικαστικές αποφάσεις εναντίον τους ανέρχονται στα 100.000 ευρώ τους τελευταίους μήνες, την ίδια ώρα που προβαίνουν σε σεξιστικές επιθέσεις κατά της συζύγου μου, δικηγόρου Ελένης Τζούλη».

Το ερώτημα όμως είναι εάν αυτοί που αποκαλύπτουν αυτό το διάλογο, αποκαλύπτονται ότι οι ίδιοι έχουν στήσει και παραδικαστικό κύκλωμα. Προσπάθησαν να με πλέξουν λόγω της κουμπαριάς μου με τον δολοφονημένο Σπύρο Παπαχρήστο (του έχω βαφτίσει το παιδί). Ο άνθρωπος αυτός είχε εξουδετερώσει κύκλωμα ναρκωτικών μέσα στις Ένοπλες Δυνάμεις. Μέχρι και την ημέρα της δολοφονίας του, ο μακαρίτης Παπαχρήστος ήταν επικεφαλής ασφαλείας της μεγαλύτερης εφοπλιστικής οικογένειας της Ελλάδος και ουδέποτε είχε καταδικαστεί με τέτοιες υποθέσεις διαφθοράς. Επειδή όμως ο συγκεκριμένος όμιλος προσπαθώντας να εμπλέξει εμένα έθεσε τις κοινωνικές σχέσεις ως κατηγορητήριο, θα σας αποκαλύψω σήμερα ότι ο μακαρίτης ήταν ο άνθρωπος που οργάνωσε την ασφάλεια του κ. Μαρινάκη. Μάλιστα τον συνόδευε στην Άπω Ανατολή για την παραλαβή πλοίων, στα γήπεδα της Αγγλίας και στις κοινωνικές σχέσεις και στις συναντήσεις με πολιτικά πρόσωπα. Γιατί δεν αναφέρουν στον Όμιλο πού εργαζόταν ο Παπαχρήστος μέχρι τότε;».

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ, ΚΑΜΜΕΝΟΣ, ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!